Erfaren redovisningskonsult

Om jobbet

OM FÖRETAGET

För kunds räkning söker vi nu en redovisningskonsult för rekrytering till redovisningsbyrå med kontor i Göteborg, Sävedalen och
Munkedal. Företaget har 13 anställda fördelade på de olika kontoren. Tjänsten är placerad i Göteborg.

OM TJÄNSTEN

Som redovisningskonsult kommer du främst att arbeta med bokslut, upprätta årsredovisningar och finansiella rapporter, inkomstdeklaration och rådgivning.

Du kommer att vara en viktig del av verksamheten där du snabbt kommer att få växa in i en ansvarsfull roll. Du kommer att erbjudas en stimulerande roll på en mycket trivsam arbetsplats.

Tillträde i januari eller enligt ö.k.

VEM ÄR DU?

Du har en god analytisk förmåga och hög social kompetens. Du tycker om att arbeta självständigt och är noggrann i ditt arbete. Du är ödmjuk, professionell och trivs med att arbeta i ett högt tempo.

För att trivas i rollen måste du uppskatta ett omväxlande och självständigt arbete och som person är du affärsorienterad och handlingskraftig.

VAD KAN DU?

Du har en eftergymnasial utbildning inom redovisning. Meriterade om du är auktoriserad redovisningskonsult. Du har tidigare arbetat 3-5 år på en redovisningsbyrå med liknande arbetsuppgifter. Du behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift.

Erfarenhet inom Wolter Kluwer, Hogia och/eller Fortnox är meriterande. Du har god datorvana. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Start: Januari, enlit ö.k

Omfattning: Heltid, rekrytering

Placering: Göteborg

Har du frågor om tjänsten, ring 031-320 33 01 eller skicka in din ansökan direkt till vedrana@ryskaposten.se
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Kontakt

Mejla eller ring Ryska Posten Bemanning Väst, 031 320 33 00

Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 nov

Om företaget

Ryska Posten Bemanning riktar sig mot företag som värdesätter god service och möjligheten att arbeta med otroligt duktiga och lösningsorienterade människor.

Vår filosofi är att erbjuda våra kunder den hjälp de behöver, när de behöver den och Ryska Posten Bemanning finns därför tillgängliga dygnet runt, 7 dagar i veckan, 365 dagar om året och har även möjlighet att snabbt ta fram passande kandidater för längre uppdrag.


Hitta hit

Göteborgs stad Visa på karta

Visa var