Erfaren konfektionstekniker

Om jobbet

Erfaren konfektionstekniker till Göteborg

Vi söker dig som brinner för textilier och som vill ingå i ett team där den viktigaste drivkraften är att erbjuda kunden den bästa lösningen genom teamets gemensamma prestation. Vill du vara en av oss, en kugge i ett team som utvecklar funktionella arbets- och skyddskläder för proffs? Sök då till oss idag!

Tjänsten
Produktunderhåll med fokus på förädling och standardisering av funktionsdetaljer och komponenter som gör skillnad, både för slutanvändaren och i plaggproduktionen. Samordning av arbete inom detta område mellan teamet i Göteborg samt kollegorna vid fabriken i Estland. Dit kommer vissa resor att förläggas för projektuppföljning samt ytterligare fördjupning av vårt samarbete. Du kommer aktivt medverka i vidareförädlingen av våra specificerande underlag och rutiner. Fullvärdiga specifikationer är ett medel att uppnå kundnöjdhet samt minimera risk för reklamationer. Detta är en prioriterad uppgift, inte minst eftersom vi står i begrepp att under det kommande året implementera ett PLM-system (Product Lifecycle Management). Du har en backup-funktion för frågor kring certifiering av skyddskläder, produktstandarder inkl. tolkning av design och materialkrav etc. Kunskapsöverföring och support till produktutvecklingsteamet, Customer Service m.fl. är också en viktig del av tjänsten. Tjänsten är en heltidstjänst med placering i Göteborg.

Din profil
För att lyckas i rollen krävs att du har en god samarbetsförmåga. Du har en positiv framtoning och ser lösningar och inte problem. Då administration och dokumentation ingår i tjänsten är det viktigt att du trivs när det är ordning och reda. Vi värdesätter ett positivt arbetsklimat med trevliga arbetskollegor och det vill vi också att du ska göra.

Krav
Du har en konfektionsteknisk utbildning samt erfarenhet av liknande uppgifter inom beklädnadsindustrin. Erfarenhet av arbete med PLM-system meriterande. Du behärskar engelska i tal och skrift och övriga språkkunskaper meriterande.

Ansökan
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Carlsson, R&D Manager på 031-742 3410 eller 0703-47 76 87 (fr.o.m. 2/12). Din ansökan vill vi ha senast söndagen den 18 december 2016.

Välkommen med din ansökan!

Berendsen Sourcing är ett företag inom Berendsen-koncernen som utvecklar och försörjer marknadsbolagen med yrkeskläder. Vi produktutvecklar, producerar och distribuerar samt ger service inom ett brett produktsegment innehållandes allt från t-shirts till flamskyddskläder. Berendsen Sourcing omsätter ca 250 MSEK. Huvudkontoret finns i Hisingsbacka med ca 35 medarbetare. Produktionen är förlagd till Asien och Baltikum.
Jobbfakta
Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!