Erfaren IT-tekniker inom nätverk

Om jobbet

Centric söker för kunds räkning en nätverkstekniker med ett par års erfarenhet med uppdragsstart så snart som möjligt eller i januari 2017. Du kommer att vara anställd hos Centric och uthyrd som konsult till vår kund. I uppdraget ingår att åka runt till kundföretag främst i stor-Göteborg.

Du kommer att börja som konsult hos Centric med avsikt att gå över till en direkt anställning hos kundföretaget. Vår kund arbetar aktivt med kompetensutveckling och erbjuder certifieringar och andra förmåner så som friskvårdsbidrag. Om du har ett stort intresse för nätverk och vill fortsätta att utvecklas inom ditt område så är detta en bra möjlighet för dig.
En viktig del i rollen som nätverkstekniker innebär att på egen hand kunna driva ett installations-/supportuppdrag. Som nätverkstekniker kommer du att ha ett helhetsansvar för nätverket ute hos kund tillsammans med ditt team på cirka 2-3 personer, varav en av dina kollegor har en sammanhållande funktion för projekten. I projektet följs projektmetodik i form av Scrum. Det rör sig om långsiktiga projekt där du lär känna dina kunder på djupet. Närmast kommer du att rapportera direkt till din konsultchef.

I arbetsuppgifterna ingår felsökning, implementation, drift och förvaltning av nätverket. Primärt gäller det nätverksutrustning från HP, Cisco och Aruba, men även andra nätverksprodukter förekommer. Du kommer även att arbeta att arbeta med brandväggsadministration och VPN/DA/SSL/DNS med mera.

Din profil
Du har minst två års arbetslivserfarenhet från en liknande roll som nätverkstekniker och har god kännedom kring nätverksutrustning som HP, Cisco och Aruba etc. Har du annan erfarenhet infrastruktur så som VPN/DA/SSL/DNS etc. och brandväggsadministration så är det starkt meriterande. En fördel är även certifikat i CCNA och CCNP samt en IT-relaterad utbildning och då särskilt inom nätverksteknik.

Som person är du service minded, lättlärd och har lätt för att arbeta självständigt såväl som i grupp. Du har ett stort intresse av nätverksteknik och vill gärna fortsätta att utvecklas inom ditt område.

I och med att du kommer att arbeta som konsult är du konsultmässig i ditt sätt att vara och förstår vikten av att bidra på bästa sätt i teamet såväl som till kund.

Du innehar körkort och har mycket goda kunskaper i svenska och engelska både tal och skrift.

Vi kan erbjuda dig
Att jobba på Centric är roligt. Inte bara för att vi är ett glatt och inspirerande företag, utan även för att vi hjälper dig att nå dina personliga mål. Vi tycker nämligen att alla våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, oavsett om de är juniorer eller har några år på nacken. Därför erbjuder vi alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Och inte nog med det - du som konsult får även lägga upp en individuell utbildningsplan utifrån dina speciella intresseområden, där vi tar notan för både studiematerial och certifieringar. Hos oss på Centric kommer du snabbt in i gemenskapen genom våra interna och externa aktiviteter där vi träffas och hittar på något roligt tillsammans.

Börja med att registrera din ansökan till oss för att ta första steget mot ett roligare och mer utvecklande jobb. Vi behandlar alla ansökningar löpande och tar gärna emot dig på en intervju om din ansökan passar något av våra uppdrag. Vi ser därför fram emot din ansökan redan idag.

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Linda Gylling på tfn: 0734-159351 eller linda.gylling@centric.eu.

Vi har tyvärr inte möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via vanlig post eller e-post.

Centric Professionals är ett IT-bemanningsföretag med över 300 konsulter anställda i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Jönköping, Karlstad och Örebro. I Europa har Centric mer än 5000 anställda. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT. Som konsult hos oss har du möjlighet att ständigt bygga vidare på din karriär; plugga till certifikat som är giltiga över hela världen, skaffa dig erfarenheter genom intressanta kunduppdrag och arbeta med utmanande projekt. Vi är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag och följer givetvis gällande kollektivavtal tecknat mellan Almega bemanningsföretagen och Unionen.

OBS!
Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nåt. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Sökord IT, tekniker, IT-tekniker, it - tekniker, nätverk, nätverkstekniker, nätverks-tekniker, support, supporttekniker, support-tekniker, konsult, consultant, data, IT-technician, HP, Cisco, Aruba, Göteborg.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Nätverkstekniker
Publicerad

23 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 jan

Om företaget

Centric Professionals är ett bemanningsföretag med över 300 anställda i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT. Centric är ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa. På Centric sätter vi alltid människan först, oavsett om det gäller våra kunder, partners eller anställda. Våra anställda gör oss till det vi är och det är de som varje dag gör det lilla extra hos våra kunder. Vi utmanar våra anställda att ständigt utvecklas genom att lära sig nya saker och anta nya spännande utmaningar. Att vara rik på nya erfarenheter är en väg till framgång i arbetslivet. Vi har många spännande uppdrag för dig som vill se dig om. Äventyret väntar på dig som har en positiv inställning till livet. Naturligtvis ger vi dig bra anställningsvillkor också. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. I framtiden jobbar ännu fler i vårt företag. Gör du?