ERFAREN FÄLTSÄLJARE INOM B2B TILL GÖTEBORG!

JobBusters · Försäljning · 20 nov

Om jobbet

Arbetsuppgifter

Vår kund befinner sig i en expansiv fas och söker nu en erfaren säljare som brinner för att göra affärer! I rollen ansvarar du för hela försäljningsprocessen. Du kommer sälja kassaregister direkt till kund och via telefon. Vår kund bygger upp en ny avdelning där du kommer in i ett tidigt skede. Denna roll kan innebära stora utvecklingsmöjligheter för rätt person. Drivs du av att göra affärer och är en orädd och envis person som har erfarenhet av B2B-försäljning är detta en mycket spännande roll för dig!

Företagspresentation

Vår kund bedriver försäljning av kontorsmaterial och IT-tjänster. Du kommer sälja deras olika kassalösningar. De har funnits 50 år i branschen och har sitt kontor strax söder om centrala Göteborg. I dagsläget har de 10 anställda och är en del av ett världsledande elektronikföretag.

Kvalifikationer
  • Du har erfarenhet av försäljning B2B
  • Du har körkort och tillgång till egen bil
  • Du behärskar svenska väl i tal och i skrift
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av kassaregister/kassasystem


Personliga egenskaper


Stor vikt kommer läggas på dina personliga egenskaper. Vi ser att du är en målinriktad och resultatfokuserad person som är ambitiös och trivs med att knyta nya kontakter. För att passa i denna roll bör du också vara en självgående, envis och orädd person som brinner för försäljning.

Vad vår kund kan erbjuda

Vår kund erbjuder dig en arbetsplats med mycket kompetenta medarbetare och bra förmåner.

Lön

Fast lön med rörlig del.

Tillträde och ansökan

Heltid. Tillsvidare med start omgående eller enligt överenskommelse. Du blir direktrekryterad av vår kund. Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Kontakt

Ring Matilda Fransson, 0132661004

Publicerad

32 dagar sedan

Sista ansökningsdag

20 nov

Om företaget

JobBusters är ett växande personaluthyrnings- och rekryteringsföretag med lång erfarenhet. Vi samarbetar idag med allt ifrån stora globala bolag till mindre lokala företag. Vår målsättning är att hitta kundens drömkandidat och kandidatens drömjobb!


Hitta hit

Göteborgs stad Visa på karta

Visa var