Entreprenadmekaniker till Lantmännen Maskin i Uddevalla

Om jobbet

Arbetsuppgifter
Vill du vara en del av ett team som drivs av framåtanda och där det finns stora möjligheter till att få mer ansvar och att få utvecklas som individ? Dina arbetsuppgifter är att utföra servicearbete och reparationer på entreprenadmaskiner både ute på fält och i verkstad. Det är allt ifrån akuta reparationer till förebyggande underhåll till större reparationer.

Formell kompetens
Fordonsteknisk utbildning eller erfarenhet som bedöms likvärdigt * Erfarenhet av el, teknik och hydraulik * Kan hantera PC för dokumentation * Körkort, lägst B

Din bakgrund
Vi tror att du har erfarenhet från fordonsbranschen och då gärna från entreprenadmaskiner eller tunga fordon. Du är van att arbeta strukturerat och ser service till kunden som en självklarhet.

Personliga egenskaper
Du vill vara en del av team som drivs av glädje och som har vilja av att vidareutbilda dig då tekniken utvecklas konstant, Du ser ditt eget ansvar och vill vara med att utveckla verksamheten framåt.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Tillsvidare/Heltid/Dagtid/ Uddevalla

Tillträdesdag
Löpande urval, så skicka in din ansökan redan idag.

Information
I denna rekrytering samarbetar vi med Lernia. Vid eventuella frågor besvaras dessa endast via mail: monica.dahlberg@lernia.se. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju.

Mer information/kontaktperson
Monica Dahlberg, monica.dahlberg@lernia.se
Jobbfakta
Publicerad

40 dagar sedan

Sista ansökningsdag

15 nov

Om företaget

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 29 000 svenska lantbrukare, är 10 500 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 37 miljarder kronor. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Kungsörnen, GoGreen, Schulstad, Gooh, Finn Crisp och Bonjour. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom att vi har forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan, kan vi tillsammans ta ansvar från jord till bord.


Hitta hit

Uddevalla Visa på karta

Visa var