Entreprenadingenjör till Bräcke Entreprenad AB

Om jobbet

Företagspresentation

Arbetsuppgifter
  • I anbudsskedet upprätta och sammanställa beslutsunderlag
  • Planera och bereda inför produktionsstart tillsammans med entreprenadchef och platschef
  • Ta in offerter på material/tjänster från leverantörer/entreprenörer och ta fram beslutsunderlag
  • Granska kontraktshandlingar & upprätta avtal med leverantörer
  • Produktionsplanering och prognosarbete
  • Tidsplanering, projektavstämning och uppföljning av projekt
Kvalifikationer

För att lyckas i denna tjänst ser vi att du har relevant utbildning och/eller erfarenhet från byggbranschen som t.ex. platschef. Du är van att arbeta med kalkyler och anbud. Du har god kunskap om byggprocessen, bygg- och kontraktshandlingar (AB/ABT) och tidsplaner.

Du som person är engagerad, resultatorienterad och van att arbeta med eget ansvar från start till mål. Vidare ser vi att du är noggrann i ditt arbete och drivs av att göra bra affärer.

Då BEAB är ett ungt bolag under tillväxt! Vår kultur bygger på vår förmåga att skapa en laganda, att vi agerar ansvarsfullt i våra beslut och initiativ samt att vi är personliga i våra affärsrelationer. Vi lever efter våra värderingar: Långsiktighet, utveckling och engagemang och det är viktigt att du också värdesätter detta sätt att arbeta och agera.

Du erbjuds en tjänst i ett expansivt bolag som främjar en miljö där du skall våga utmana dig själv för att skapa de bästa förutsättningarna för utveckling i din yrkesroll.

Ansökan

I denna tjänst samarbetar Bräcke Entreprenad med TEMP-TEAM Rekrytering och Personaluthyrning. Du söker tjänsten via länken nedan. Då vi har ett löpande urval till tjänsten är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen.

För frågor kontakta Rekryteringskonsult Eva Engelbertsen 0708-58 23 86, een@temp-team.se

TEMP-TEAM är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och har i över 35 år framgångsrikt rekryterat medarbetare till såväl börsnoterade företag som mindre verksamheter. Vi är en del av en internationell koncern och tillsätter tjänster både inom kollektiv- och tjänstemannasektorn. Läs gärna mer om oss på www.temp-team.se
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör
Publicerad

33 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Som entreprenadingenjör på Bräcke Entreprenad arbetar du i ett team med fyra medlemmar som leds av VD. Våra huvuduppgifter är att vinna anbud och att stötta produktionen i de projekt som vi räknat hem. I denna roll får du följa projekten från anbud tills det står klart. Detta gör att du får en bra bild av hela byggprocessen samt en miljö där du kan utvecklas snabbt. Rollen innebär mycket kontakter internt men även externt med kunder, leverantörer och underentreprenörer.