Entreprenadingenjör Kalkyl Markanläggning

Om jobbet

Vill du ha stimulerande arbetsuppgifter och vara en viktig kugge i ett ambitiöst och målinriktat team? LP´s Vision innebär en kraftfull kombination av arbetsglädje, utveckling och effektivitet som leder till god lönsamhet.

Dina nya utmaningar

Som entreprenadingenjör med inriktning kalkyl kommer du framför allt att arbeta med markanläggningsprojekt där du har förmånen att följa projektet från idé-skedet till projektets färdigställande. I ditt arbete ingår framförallt att arbeta med budgetering och kalkylering i projektets inledning och att följa upp projektekonomin tillsammans med Produktionsledning under projektets genomförande.

Vi vill att du ska ha följande erfarenheter och egenskaper

Vi söker dig med utbildning inom byggteknik alternativt att du förvärvat dig motsvarande erfarenheter genom praktisk arbetslivserfarenhet. Du har en gedigen erfarenhet ifrån anläggningsbranschen och är van vid att arbeta med kalkylering och prissättning. Du är van vid att framgångsrikt och övertygande presentera resultaten av kalkylerna för kund. Du har god kännedom om kostnadsnivåer och har förmågan att göra allt från detaljerade kalkyler till enkla överslag. Har du tidigare erfarenhet av arbete i kalkylprogrammen MAP/Bidcon ses detta som meriterande. Som person är du van vid att arbeta självständigt såväl som i ett team. Du har lätt för att skapa goda relationer med såväl kollegor som kunder.

För denna tjänst är det också viktigt att du har en god förmåga att överblicka helheten samtidigt som du också kan sätta dig in i detaljer vid behov.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta

Niclas Petersson 031-332 55 38 Ansökan mailas till: niclas@lpe.se.
Jobbfakta
Kontakt

Mejla eller ring Niclas Petersson, 031-332 55 38

Publicerad

42 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget

LP Entreprenad AB skapar och underhåller livsmiljöer i Göteborgsregionen. Vi levererar allt från enstaka tjänster till helhetslösningar och större entreprenader inom Anläggning, Skötsel och Maskintjänster. LP har lång erfarenhet och korta beslutsvägar. Vårt säte ligger i Gunnilse strax utanför Göteborg och vi omsätter idag omkring 300 mkr.


Hitta hit

Göteborgs stad Visa på karta

Visa var