Entreprenadingenjör Kalkyl

NCC · Teknik & Ingenjör · 30 okt

Om jobbet

På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande samt förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar. Vi älskar att se människor växa och tror att man gör det bäst i en vänlig och stöttande miljö. Välkommen till oss om du vill vara med om något stort - att förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer.

På NCC är vi jätteglada att ha fått förtroendet att bygga fler hus och delta i nya projekt som ska bidra till framtida väst. Vi håller just nu på med flera spännande projekt så som SCA-huset, Barnsjukhuset och Mölndals Galleria. Vi kommer inom kort även att påbörja arbetet med att bygga ut Landvetter flygplats utrikesterminal, ett projekt vi gör i samverkan med Swedavia. För att vi ska lyckas med alla spännande utmaningar som är på gång behöver vi fler viktiga spelare till vårt lag. Med anledning av detta söker vi nu en senior entreprenadingenjör med inriktning kalkyl i tidiga skeden till Avdelning Hus Väst. Vi erbjuder dig en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare som utvecklas inom vår organisation.

Här är dina nya utmaningar
Som senior entreprenadingenjör med inriktning kalkyl i tidiga skeden kommer du framför allt att arbeta med stora projekt där du har förmånen att följa projektet från idé-skedet till projektets färdigställande. I ditt arbete ingår framförallt att arbeta med budgetering och kalkylering i projektets alla faser. Du kommer även att arbeta med projektledning och projekteringsledning i dessa projekt. Huvuddelen av våra projekt sker med samarbetsformerna partnering eller samverkan som grund vilket gör att du deltar aktivt under hela projektets genomförande.

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har
Vi söker dig med utbildning inom byggteknik alternativt att du förvärvat dig motsvarande erfarenheter genom praktisk arbetslivserfarenhet. Du har en gedigen erfarenhet ifrån branschen och är van vid att arbeta i stora projekt gärna i tidiga skeden. Du är van vid att framgångsrikt och övertygande presentera resultaten av kalkylerna för kund. Du har god kännedom om kostadsnivåer och ha förmågan att göra allt från detaljerade kalkyler till enkla överslag. Har du tidigare erfarenhet av arbete i kalkylprogrammen MAP/Bidcon ses detta som meriterande. Som person är du van vid att arbeta självständigt såväl som i ett team. Du har lätt för att skapa goda relationer med såväl kollegor som kunder. För denna tjänst är det också viktigt att du har en god förmåga att överblicka helheten samtidigt som du också kan sätta dig in i detaljer vid behov.

Kom och väx!
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Ulf Lindgren Gruppchef på telefon 070-348 93 19 alternativt till Hanna Jakobsson HR Specialist Rekrytering på telefon 070-088 78 53. Registrera din ansökan och CV nedan, gärna så snart som möjligt eftersom urvalet görs löpande dock senast 2016-10-30.

NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vi utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda. NCC Construction Sverige utvecklar hus-, anläggnings- och infrastrukturprojekt.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör
Publicerad

22 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget

NCC är ett av de ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen i norra Europa med en omsättning på 57 Mdr SEK och 18 000 anställda.

NCC utvecklar och bygger bostäder, kommersiella fastigheter, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror för byggproduktion, såsom kross och asfalt, samt svarar för beläggning, drift och underhåll av vägar.

NCC:s huvudsakliga verksamhet bedrivs i Norden. I Baltikum bygger NCC
bostäder och hus. I Tyskland och S:t Petersburg bygger NCC främst bostäder. NCC:s vision är att vara det ledande företaget i utvecklingen av framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation.

NCCs vision är att vara det ledande företaget i utvecklingen av framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation. Vi jobbar med att ständigt förnya byggbranschen och skapa bästa tänkbara arbetsmiljö för våra anställda. NCC Construction Sverige utvecklar hus-, anläggnings- och infrastrukturprojekt.