Entreprenadingenjör Hus

NCC · Teknik & Ingenjör · 3 nov

Om jobbet

På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande samt förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar. Vi älskar att se människor växa och tror att man gör det bäst i en vänlig och stöttande miljö. Välkommen till oss om du vill vara med om något stort - att förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer.

På NCC är vi jätteglada att ha fått förtroendet att bygga fler hus och delta i nya projekt som ska bidra till ett framtida väst. Projekten genomförs till stor del som samverkansentreprenader där vi samarbetar från tidiga skeden med våra kunder mot gemensamma mål. För att lyckas de spännande utmaningar vi har framför oss söker vi fler viktiga spelare till vårt lag och rekryterar nu en Entreprenadingenjör till avdelning Building Väst med placering i Uddevalla.

Rollen hos oss
Som entreprenadingenjör har du ett brett register av arbetsuppgifter och du kommer att vara delaktig i olika skeden av våra projekt. I rollen ingår upprättande av kalkyler, anbudsledning och inköp. Tjänsten erbjuder många sociala kontakter, utmaningar och utvecklingsmöjligheter. I rollen som entreprenadingenjör blir du en nyckelperson i vår organisation.

Dina erfarenheter
Vi söker dig med byggteknisk examen ifrån gymnasium och/eller högskola samt med minst ett par års praktisk arbetslivserfarenhet där du med fördel arbetat ute i produktion. Du trivs i en omväxlande och bred roll där du får ta ett stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är bra på att planera och strukturera ditt arbete, har god problemlösningsförmåga och ett sinne för affärer. Då du kommer att ha mycket interna och externa kontakter ser vi att du är serviceinriktad samt bra på att skapa och etablera goda relationer.

Dina egenskaper
Som person har du ett stort engagemang. Du är noggrann, strukturerad och gillar att arbeta både självständigt och i team. För att lyckas är det viktigt att du har förmåga att skapa kontakter och god förmåga att göra affärer på affärsmässiga och etiska grunder. Du har god förmåga att leda projekt med många inblandade personer. Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper.

Ytterligare information
Anställningsformen är tillsvidare med placering i Uddevalla. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Kom och väx!
Hos oss på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Hanna Jakobsson, HR Specialist Rekrytering, på telefon 0700887853. Registrera din ansökan och CV snarast men senast 2016-11-03. Urval sker löpande.

NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vi utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda. NCC Construction Sverige utvecklar hus-, anläggnings- och infrastrukturprojekt.
Jobbfakta
Ort
Uddevalla
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör
Publicerad

21 dagar sedan

Sista ansökningsdag

3 nov

Om företaget

NCC är ett av de ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen i norra Europa med en omsättning på 57 Mdr SEK och 18 000 anställda.

NCC utvecklar och bygger bostäder, kommersiella fastigheter, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror för byggproduktion, såsom kross och asfalt, samt svarar för beläggning, drift och underhåll av vägar.

NCC:s huvudsakliga verksamhet bedrivs i Norden. I Baltikum bygger NCC
bostäder och hus. I Tyskland och S:t Petersburg bygger NCC främst bostäder. NCC:s vision är att vara det ledande företaget i utvecklingen av framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation.

NCCs vision är att vara det ledande företaget i utvecklingen av framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation. Vi jobbar med att ständigt förnya byggbranschen och skapa bästa tänkbara arbetsmiljö för våra anställda. NCC Construction Sverige utvecklar hus-, anläggnings- och infrastrukturprojekt.