Enhetschef till Alpklyftan Öppenvård

Om jobbet

Alpklyftan arbetar med vård och boende för barn och unga med psykosocial och neuropsykiatrisk problematik. Vi erbjuder en vårdkedja med HVB, Öppenvård, Träningslägenheter och Familjehemsvård. Vår vision är att vara Sveriges ledande kompetensföretag inom psykosocial vård och omsorg för barn och unga. Läs mer om Alpklyftan på www.alpklyftan.se. Vår chef för Öppenvården blir vår nya VD. Därför söker vi nu hans efterträdare på rollen som

Enhetschef Öppenvård

Vi söker dig som vill arbeta som enhetschef med ansvar för personal, ekonomi, beläggning, arbetsmiljö och behandlingsansvar.

Öppenvården arbetar med att ge stöd till ungdomar mellan 12-23 år som bor i träningslägenheter eller ungdomar som bor hemma. Vi arbetar även med att stödja och stärka föräldrar samt andra viktiga personer i nätverket kring ungdomen.

Våra ungdomar kan ha med sig svårigheter som t.ex missbruk, psykiskt dåligt mående, familjeproblematik, psykiatriska diagnoser, hedersproblematik eller kriminalitet. Vi utgår ifrån ett systemteoretiskt synsätt med metoder och samtalsformer som bygger på kognitiva modeller såsom KBT terapi, Repulse och social färdighetsträning.

Arbetsuppgifter
  • Planera, leda och följa upp verksamheten mot uppsatta mål
  • Upprätthålla och utveckla verksamhetens metoder och kvalitet
  • Ansvar för enhetens marknadskommunikation
  • Personalansvar för öppenvårdens personal.
  • Ansvarar för enhetens beläggning, ekonomi och resultat.
  • Medansvar i Alpklyftans ledningsgrupp tillsammans med VD och övriga enhetschefer.
Kvalifikationer
Du är utbildad socionom, socialpedagog eller har likvärdig utbildning samt har mångårig relevant yrkeserfarenhet. Vi ser gärna att du har någon form av fördjupningsutbildning och erfarenhet av ledarskap. Du måste ha lätt för att uttrycka dig i skrift och ha en god samordningsförmåga. Vi värderar personliga egenskaper som entusiasm, drivkraft, mod och vilja. Du bör ha god förmåga till reflektion och analys samt kunna fatta och motivera beslut. Alpklyftan är ett uttalat tillväxtföretag så du behöver känna inspiration och lust inför att strukturerat och självständigt utveckla och utöka verksamheten mot givna mål.

Vi erbjuder ett spännande jobb tillsammans med en kompetent, engagerad och målmedveten arbetsgrupp på c:a 20 personer.

Vi har god stämning och en stolthet i det arbete vi utför. Vill du arbeta i en stimulerande miljö i en företagskultur med tydlig inriktning på hälsa och kompetensutveckling? Sök tjänsten redan idag!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Alla ansökningar sker via den externa länken, alpklyftan.easycruit.com vi tar inte emot ansökan via epost.
Jobbfakta
Publicerad

38 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 nov

Om företaget