Engagerad och kunnig Servicechef till Kungälvs Rörläggeri AB

Om jobbet

Om företaget

Kungälvs Rörläggeri AB arbetar med VVS-installationer och service - allt från egnahem till större fastigheter och industriprojekt. Vår affärsidé är att inget arbete är för stort och inget är för litet. All installation och service skall utföras så att kunden vill fortsätta att anlita oss. En gång kund - alltid kund. Vi är ca 200 anställda och har kontor i Kungälv, Göteborg, Gårdsten, Stockholm, Borås och Stenungsund samt en Comfortbutik i Kungälv. Läs mer på www.kungalvs-ror.se.

Arbetsuppgifter

Kungälvs Rörläggeri står inför en spännande framtid, verksamheten växer och nu söker vi efter en branschkunnig Servicechef med operativ erfarenhet samt med goda ledaregenskaper.

Vi söker dig som har drivet i dig och är redo för att ta steget vidare i din karriär. Som Servicechef hos Kungälvs Rörläggeri AB fyller du en viktig funktion, både i att leda det dagliga arbetet men även i att leda projekt från ax till limpa. Du erbjuds en varierad vardag där stort fokus ligger på att utveckla långsiktiga relationer med kunderna.

Som Servicechef ansvarar du för den löpande driften utifrån två resultatenheter, Kungälv och Gårdsten. Här leder och fördelar du arbetet samt sköter planeringen av uppdrag. I rollen ingår även personalansvar för omkring 25 anställda, där du bland annat säkerställer att kompetensutvecklingsplaner efterlevs samt genomför medarbetarsamtal i syfte att ta din personal till nya höjder.

I rollen ingår även att:
  • Leda, förvalta och utveckla dina enheter, både organisatoriskt samt personellt
  • Ansvara för att kvalitets- och ledningssystem samt övriga processer efterföljs
  • Ansvara för helhet och resultat i projekten, med kontinuerlig uppföljning
  • Samarbeta med ledningsgrupp kring status i projekten samt vid förändringar och avvikelser
  • Säkerställa att kvalitets- och miljöföreskrifter följs och att personalen är uppdaterad och har rätt kompetens i sitt arbete
Hos Kungälvs Rörläggeri AB erbjuds du en dynamisk och omväxlande roll, med goda utvecklingsmöjligheter i organisationen.

Din bakgrund

Vi ser att du har flerårig arbetslivserfarenhet från byggbranschen eller närliggande områden samt dokumenterad erfarenhet av att leda personal.

Har du kunskap inom entreprenadjuridik, nybyggnadsregler samt produktionskalkylering är det meriterande. Körkort B och goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Personliga egenskaper

Då den här rollen är både bred och variationsrik är det viktigt att du är van vid att hålla många bollar i luften, med en förmåga att prioritera och bibehålla fokus och kvalitet, även i stressiga situationer.

Vidare ser vi att du är serviceinriktad och trivs med att skapa och utveckla goda kundrelationer. Som ledare behöver du dessutom ha förmåga att driva arbetet framåt samt hantera ärenden av olika karaktär. Du är prestigelös och har en hög energinivå som bidrar till att skapa en positiv känsla på arbetsplatsen.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Tillsvidareanställning med inledande provanställning/Heltid/ Kungälv

I den här rekryteringen samarbetar Kungälvs Rörläggeri med Lernia och vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Kajsa Söderlund på telefon: 0722-54 13 09

Tillträdesdag

Tillträde enligt överenskommelse. Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande så skicka in din ansökan redan idag!
Jobbfakta

Ring Kajsa Söderlund, 0722-541309

Publicerad

30 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 jan

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.