Engagerad och erfaren konsultchef till vårt framgångsrika team!

Om jobbet

Vi på SJR i Göteborg expanderar och vi behöver därmed förstärkning av en konsultchef. Du ingår i vårt team om femton engagerade och drivna kollegor. Kulturen hos oss präglas av glädje, professionalism och personligt engagemang!

Vad innebär rollen och vem söker vi?
Som konsultchef hos oss är en viktig förutsättning att du drivs av ditt genuina intresse för människor och att du har en naturlig servicekänsla. Arbetet omfattar ett brett ansvar för allt från kundkontakter, sökning av kandidater och personalansvar till att arbeta proaktivt genom att löpande intervjua kandidater med erfarenhet inom ekonomi, bank och finans. Du arbetar i tätt samarbete med övriga i konsultgruppen, med rekryteringskonsulter och med kundansvariga. Du har i din roll som chef kontinuerlig dialog med dina konsulter. Precis som alla på vårt kontor deltar du även vid våra trevliga konsultträffar.

I övrigt söker vi dig som har en god kommunikativ förmåga i både tal och skrift. Eftersom du fungerar som ansikte utåt gentemot våra kandidater och kunder är det viktigt att du har en glad, förtroendeingivande och härlig personlighet. För att passa in på SJR och i vår grupp är du också prestigelös, har en positiv attityd, trivs i en omväxlande roll och du drivs av att leverera med hög kvalitet. Din personlighet är av största vikt för oss!

Vi ser även att du har någon eftergymnasial utbildning inom HR eller ekonomi. Eftersom vi på SJR arbetar nischat inom ekonomi, bank och finans är det en fördel att du har erfarenhet inom de tjänsteområden samt har branscherfarenhet inom rekryterings- och/eller konsultverksamhet.

Välkommen med din ansökan till oss!
Sista datum för ansökan är 2016-10-28. Har du några frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Hanna Niklasson, chef för konsultverksamheten, via 031-333 54 73.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Kontakt

Ring Hanna Niklasson, 031 3335473

Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 okt

Om företaget

SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag med inriktning mot Ekonomi och Bank & Finans. Sedan 1993 har SJR byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi har kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på Nasdaq OMX First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.