EnFuturum växer och söker konsultchef till Göteborg

EnFuturum · HR & Personal · 11 dec

Om jobbet

Är du en affärsinriktad och driven konsultchef med ett par års erfarenhet? Har du dessutom erfarenhet från arbete inom lager och logistik? Då har vi jobbet för dig!

EnFuturum är ett HR-företag som är specialiserade på personalentreprenader och bemanningslösningar gentemot i första hand logistik- och industriföretag. EnFuturum står inför en snabb expansion i Göteborgsregionen på grund av de innovativa och moderna lösningar som EnFuturum tillhandahåller. EnFuturum är medlem i Bemanningsföretagen/Almega.

Arbetsuppgifter

Nu söker vi en driven konsultchef till ett roligt och varierande uppdrag i ett växande företag. Vi erbjuder ett arbete som präglas av högt tempo och korta beslutsvägar, med 100 % fokus på att leverera bästa tänkbara kvalitet till våra kunder.

I rollen som konsultchef är du ansvarig för den dagliga driften avseende bemanning och entreprenader gentemot kund. Du har personalansvar och håller löpande kontakt med våra konsulter. Administration inom ansvarsområdet i vårt affärs- och driftsystem och visst rekryteringsarbete ingår i tjänsten.

Vem är du?

Vi söker i första hand dig med ett par års erfarenhet av liknande arbete.
Har du dessutom erfarenhet från lager-, logistik- eller industrisektorn är detta mycket meriterande. Vi ser gärna att du som söker har relevant utbildningsbakgrund inom beteendevetenskap eller annan HR-relaterad utbildning.

Som person är du en positiv och strukturerad ledare med förmågan att planera både kortsiktigt och långsiktigt. Du motiveras av att bygga- och bibehålla goda relationer med såväl kunder som medarbetare och älskar att överträffa förväntningar.

För att trivas och lyckas i rollen är det viktigt att du är flexibel, lösningsorienterad och tydlig. Du arbetar självständigt och har ständigt service i ditt tänk.

Tillträde: Omgående

Varaktighet: Tillsvidare (provanställning)

Arbetstid: Heltid

Välkommen med din ansökan redan idag till jobb@enfuturum.se. Märk ansökan med konsultchef göteborg.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Rekrytering
HR-administration
Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget