Energisk montör med elkunskaper

Om jobbet

Tjänstebeskrivning

Vi söker ytterligare en duktig montör för att möta den ökade orderingången.
Våra produkter utvecklas ständigt för att vara ledande inom branschen varför det ställs krav på intresse om ny teknik.

I arbetsuppgifterna ingår monteringsarbete inom mekanik, elteknik och elektronik.

Tjänsten är en inhyrning till en början med tanke att bli en tillsvidareanställning för rätt person.

Kvalifikationer

Vi söker Dig som har bred teknisk erfarenhet, gärna från mekanisk montering samt elkunskaper. Du har erfarenhet från att bygga maskiner av något slag.

Egenskaper

Vi vet att Du som person är logisk och självständig, har lätt för att se helheten och är flexibel. Du är intresserad av att göra ett bra arbete och ser vad som behöver göras. För rätt person finns goda möjligheter att utvecklas inom företaget.

Ansökan

Du söker tjänsten via länken nedan. Då vi har ett löpande urval till tjänsten är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Gunde Algebäck, telefonnummer 0709-95 21 90 på TEMP-TEAM.

TEMP-TEAM är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och har i över 35 år framgångsrikt rekryterat medarbetare till såväl börsnoterade företag som mindre verksamheter. Vi är en del av en internationell koncern och tillsätter tjänster både inom kollektiv- och tjänstemannasektorn. Läs gärna mer om oss på www.temp-team.se
Jobbfakta
Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

22 dec

Om företaget

Företaget är beläget i egna lokaler i Lindome och är tillverkare av golvslipnings-, ytbehandlings- och poleringsutrustning. De har ett brett sortiment av slip-och polermaskiner och stoftavskiljare, deras slipmaskiner är Scan Combiflex och stoftavskiljare Scan Dust. Förutom slipmaskinerna och stoftavskiljare kan de även erbjuda slipsystemet ScanOn. ScanOn är en egen linje av diamantverktyg som erbjuder hög prestanda och produktivitet, och är mycket lätta att montera och demontera.