Elektriker inriktning trafiksignaler till Trafiksystem Väst

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Som elektriker hos Trafiksystem Väst kommer du att arbeta ute på vägarna med montering, underhåll och reparationer av trafiksignaler. I dina arbetsuppgifter ingår att felsöka, reparera, montera och underhålla trafiksignaler. Upptagningsområdet är Göteborg med omnejd, men enstaka uppdrag längre bort förekommer. Du kommer huvudsakligen att arbeta självständigt men även arbeta tillsammans med kollegor på större uppdrag. I tjänsten som elektriker ingår även jour ungefär var 7:e vecka. Du kommer att arbeta i en trafikerad miljö och får därför initialt genomgå de utbildningar som krävs för att få utföra elinstallationer och arbete på väg.

Din profil

För tjänsten som elektriker på Trafiksystem Väst ser vi att du är utbildad elektriker med påbörjad lärlingstid. Du har B-körkort och talar god svenska. Vi ser det som meriterande ifall du har ett C-körkort eller erfarenhet av liknande arbete. Viss flexibilitet krävs då jour på sikt kommer att ingå ungefär var 7:e vecka.

Som person är du ansvarstagande och självständig. Du tar själv ansvar för att det arbete du blir tilldelad blir utfört och rapporterat.

Skallkrav:
  • Utbildad elektriker med påbörjad lärlingstid
  • B-körkort
  • Svenska
Meriterande:
  • Erfarenhet av liknande arbete
  • C-körkort
  • Utbildningar/certifikat enligt trafikverkets kravlista för att få jobba i trafik (ESA, heta arbeten, arbete på väg)
Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Arbetstider: 7-16 + jour ca var 7:e vecka

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Kontakt

Ring Sanna Andrén, 0723018983

Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

2 nov

Om företaget

Trafiksystem Väst AB är ett expansivt företag inom belysning, trafiksignaler & intelligenta trafiksystem. Företaget har idag ca 70 anställda och behöver nu förstärka med ytterligare en elektriker med inriktning trafiksignaler.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.