Elektriker inriktning belysning till Trafiksystem Väst

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Till Trafiksystem Väst AB söker vi nu ytterligare en elektriker som kommer att sköta drift och underhåll av gatumiljö. Som elektriker hos Trafiksystem Väst kommer du att montera, underhålla och reparera vägbelysning. Upptagningsområdet är Göteborg med omnejd, men enstaka uppdrag längre bort förekommer. I tjänsten som elektriker ingår på sikt även jour ungefär var 7:e vecka. Du kommer att arbeta i en trafikerad miljö och får därför initialt att genomgå de utbildningar som krävs för att få utföra elinstallationer och arbete på väg.

Din profil

För tjänsten som elektriker på Trafiksystem Väst AB ser vi att du utbildad elektriker, som lägst på gymnasienivå. Du har B-körkort och talar god svenska. Starkt meriterande är om du även har C-körkort eller erfarenhet av liknande arbete.

Som person är du ansvarstagande och självständig. Du tar själv ansvar för att det arbete du blir tilldelad blir utfört och rapporterat. Tjänsten kräver även viss flexibilitet då jour på sikt kommer att ingå.

Skallkrav:
  • Elektrikerutbildning, lägst på gymnasienivå
  • B-körkort
  • Svenska
Meriterande:
  • C-körkort
  • Erfarenhet av liknande arbete
  • Utbildningar/certifikat enligt trafikverkets kravlista för att få jobba i trafik (ESA, heta arbeten, arbete på väg)
Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Arbetstider: Vardagar 7-16 + jour ca var7:e vecka

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag!
Jobbfakta
Kontakt

Ring Sanna Andrén, 0723018983

Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

8 dec

Om företaget

Trafiksystem Väst AB är ett expansivt företag inom belysning, trafiksignaler & intelligenta trafiksystem. Företaget har idag ca 70 anställda och behöver nu förstärka med ytterligare en elektriker med inriktning belysning.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.