Elektriker

Om jobbet

Coromatic är marknadsledande i Norden inom business continuity och robust verksamhetskritisk infrastruktur. Vi tryggar kundernas tillgång till verksamhetskritisk information genom att erbjuda robust fysisk infrastruktur avseende IT, internet, säkerhet och kraftförsörjning.

Elektriker till Coromatic med placering i Göteborg

Som elektriker kommer du att ingå i ett team som främst arbetar med installation och ombyggnader av elanläggningar inom telekombranschen och datahallar. En stor del av våra arbeten utförs i komplexa elanläggningar och du kommer bla arbeta med likströmsanläggningar 48V, batterianläggningar, reservelverk, lågspänningsställverk och UPS (avbrottsfri 230/400V).

Tjänsten som elektriker innebär både arbete i team och ensamarbete vilket innefattar att du självständigt ska kunna planera, samordna och utföra installations- och serviceuppdrag. I dina arbetsuppgifter ingår att ansvara för uppdragens tekniska utförande och dokumentation. Vi lägger stor vikt vid att du har en god samarbetsförmåga med såväl beställare och samarbetspartners som dina arbetskollegor.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Göteborg och uppdrag främst inom Västra Götaland, men arbeten kan förekomma över hela landet.

Önskad utbildning och arbetslivserfarenhet:
  • Elteknisk gymnasieutbildning
  • Minst fem års dokumenterad erfarenhet av arbete som elektriker inom entreprenad och service.
  • Vana att arbeta självständigt och ta egna initiativ
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
  • God datorvana
  • B-körkort
Meriterande
  • Allmän behörighet
  • Erfarenhet av styr- och regler samt arbete inom industri.
  • Kunskap om dokumentation, projektering och dimensionering av elanläggningar
  • Kunskap inom gällande elsäkerhetsföreskrifter och standarder

Vi erbjuder

På Coromatic är samtliga medarbetare betydelsefulla för att vi skall nå våra mål och driva verksamheten framåt. Ambitionen är att de som arbetar här hela tiden ska utvecklas och känna glädje och delaktighet i sitt arbete samt vidareutvecklas.

Kontakt
Då urvalsprocessen sker löpande är det viktigt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Är du intresserad av tjänsten maila in CV och personligt brev till antti.piippo@coromatic.se.

För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Antti Piippo på 073-844 10 26.

Välkommen med din ansökan!

Jobbfakta
Kontakt

Ring Antti Piippo, 073-844 10 26

Publicerad

1 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 jan

Om företaget

Coromatic är den ledande leverantören av lösningar för Critical
Facilities, som exempelvis datacenter. Coromatic säkerställer att kundernas verksamhet fungerar utan avbrott genom att på ett energieffektivt sätt, säkra tillgång till kraftförsörjning och datakommunikation. Företaget kan ta ett helhetsansvar från strategi och design till integration, underhåll och drift av
Critical Facilities. Kunder är datacenters, sjukhus, industrier, offentliga verksamheter och huvudkontor.

Coromatic har drygt 580 anställda i Norden och resten av världen och har i dagsläget levererat lösningar och tjänster till företag i mer än 50 länder runtom i världen. Coromatic ägs av EQT tillsammans med medarbetarna.