Elektriker

Om jobbet

Arbetsuppgifter
Nu söker Br Axelssons El AB ett antal elektriker till norra Bohuslän med placering i Strömstad eller Fjällbacka. Du kommer främst att arbeta med service, underhåll, installationsarbete, felsökning samt reparation av elanläggningar.

Krav
Certifierad elektriker
B-körkort
God förmåga att kunna formulera sig i tal och skrift

Din bakgrund
Du är nyutbildad elektriker eller med mångårig yrkeserfarenhet inom elinstallation och data.

Personliga egenskaper
För dig är kvalitet och kundfokus viktigt. Du har en vilja att utvecklas vidare i din yrkesroll och ditt tekniska kunnande. Vidare är det viktigt att du är ordningsam, flexibel och har förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsorter

· Tillsvidareanställning

· Heltid/Dagtid

· Strömstad, Trädgårdsgatan 9 eller

· Fjällbacka, Ekelidsvägen 5

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse
Urval och intervjuer sker löpande.

Kollektivavtal
Vi har via EIO kollektivavtal med SEF.

Information
Våra tjänster riktar sig till dom som har behov av en elektriker / installatör inom el, larm, data och fiber. Vi arbetar mot privatpersoner, kommunala och statliga uppdragsgivare samt privat näringsliv såsom turism, handel och industri. Vår målsättning är att ha en nöjd kundkrets där alla skall känna sig väl omhändertagna genom att bli servade av kompetenta och tillmötesgående installatörer som sätter kunden i fokus.
Jobbfakta
Ort
Strömstad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Underkategori
Elektriker
Publicerad

45 dagar sedan

Sista ansökningsdag

8 nov

Om företaget

Br Axelssons El AB är elföretag i framkanten av branschen. Vi sysslar med allt från service till entreprenader. Vår specialitet är att ta helhetsansvar från ritningar till färdig anläggning, där vi även står för projektering av anläggningen. Vi är just nu inne i ett expansivt skede med många spännande projekt och söker därför fler medarbetare!


Hitta hit

Strömstad Visa på karta

Visa var