Ekonomistudent sökes till nytänkande fastighetsbolag med start i januari!

Academic Work · Ekonomi · 13 jan

Om jobbet

Studerar du ekonomi och har minst 1 år kvar av dina studier? Vill du skaffa dig ett meriterande arbete med fokus på ekonomiska arbetsuppgifter och vara en del i ett företag som värderar anställdas utveckling? Urval sker löpande - sök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en förvaltningsassistent med start i januari. Vår kund är ett fastighetsbolag med kontor i centrala Göteborg.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kund. Kunds intention är att uppdraget är på lång sikt och därmed att du har minst 1 år kvar av dina studier.

Arbetsuppgifter

Som förvaltningsassistent kommer du arbeta i ett nära samarbete med förvaltaren. Du kommer främst arbeta med fakturahantering där du bland annat kommer registrera och kontrollera fakturor samt administrera dessa i företagets affärssystem. Vidare kommer du stötta dina kollegor med administration och hjälpa till att hålla ordning på kontoret gällande exempelvis posthantering, kontorsmaterial samt fysiska och digitala dokument.

Tjänsten passar dig som vill arbeta vid sidan om studierna på ett långsiktigt uppdrag och skaffa dig mer erfarenhet samt meriter inför framtiden. Du kommer starta din anställning med en introduktion och få kontinuerlig stöttning av dina kollegor.

Vi söker dig som
  • Är ekonomistuderande på universitet, högskola eller motsvarande
  • Talar och skriver svenska obehindrat, då kontakter både internt och externt sker på detta språk
Det är meriterande om du....
  • Tidigare arbetat i en liknande roll
  • Hanterat elektroniska fakturor
Som person är du noggrann och ansvarstagen. Du trivs med att arbeta i en assisterande roll och tar ansvar för att stötta och samarbeta med förvaltarna i de uppgifter som kan uppstå, samtidigt som du kan ta egna initiativ och har en vilja att leverera utöver förväntan. Du är van att ansvara för dina arbetsuppgifter och har en förmåga att kunna se till dina arbetsuppgifter ur ett större perspektiv. Att vara prestigelös och nyfiken är andra egenskaper vår kund uppskattar.

Övrig information
  • Start: januari
  • Omfattning: 16 h/veckan
  • Placering: centrala Göteborg
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Publicerad

19 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 jan

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.