Ekonomiintresserad student sökes som mötesbokare!

Om jobbet

Söker du ett meriterande extrajobb vid sidan av dina studier? Har du intresse för finans och ekonomi? Är du dessutom en person som gillar att ta kontakt med andra människor och har en utåtriktad personlighet? Nu finns möjligheten att arbeta som mötesbokare på ett respekterat företag där du är en viktig del för företagets framgång och utveckling!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Kapitalkredits räkning 1 mötesbokare på deltid.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Kreditkapitals önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
AcademicWork

Kapitalkredit arbetar med företagsfinansiering genom fakturaköp till företag inom många olika branscher, till exempel byggföretag, tillverkande företag och tjänsteföretag. Bolaget har 16 anställda med kontor i Mölndal och de behöver nu utöka sin personalstyrka med mötesbokare.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Kapitalkredit. På kontoret i centrala Mölndal råder en arbetskultur av gemenskap och där varje anställd är viktigt för att skapa framgång. De anställda har roligt tillsammans och samarbetar tätt för att skapa bästa förutsättningar att lyckas.

För dig som har stort intresse för branschen finns möjligheter att växa både professionellt och som individ inom företaget. Kanske din karriär startar redan nu där du sedan fortsätter heltid efter dina studier?

Arbetsuppgifter

Du arbetar med telefon som ditt huvudsakliga arbetsredskap och kommer att:
 • Boka möte med potentiella och befintliga kunder
 • När bokningen väl är genomförd lämnar du över kontakten till en av Kapitalkredis Finansiella Rådgivare som utför kundmötet.
Vi söker dig som
 • Är studerande på minst 50% vid Universitet/Högskola/Yrkeshögskola
 • Har minst 2 år kvar av sina studier
 • Kan arbeta 2 dagar/veckan
Det är meriterande om du har:

* Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare som exempelvis innesäljare.

Som mötesbokare är du den första kontakten ut till kund och det är därför av vikt att du som person är social och relationsskapande för att lätt kunna skapa förtroende. Vidare har du ett högt driv och fokus att uppnå goda resultat. Att vara ihärdig i det du tar dig an och inte låta nedslås utav motgång utan tvärtom se det som utveckling stämmer in på dig. Sist men inte minst är det viktigt att du som person är orädd, vågar lyfta luren och agerar professionellt i varje samtal.
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid med fasta dagar. Du kommer arbeta på ett löpande 3-veckorsschema: v. 1 två fasta dagar, v. 2 två fasta dagar, v. 3 en fast dag.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Som konsult på Academic Work erbjuds du:
 • Kollektivavtal: Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
 • Dedikerad konsultchef: Som anställd på Academic Work får du en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att hjälpa dig utvecklas i din yrkesroll samt säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Mölndal
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

17 jan

Om företaget

Kapitalkredit är ett företag som hjälper ditt företag att växa, komma vidare och förbättra likviditeten genom att se till att ni snabbt får era fakturor betalda. Det finns det andra som gör också, men ingen tänker och arbetar på samma sätt som vi gör. Vi startade Kapitalkredit för att någonting viktigt saknades i vår bransch. Omtanke. I en värld som handlar om pengar har vi valt att fokusera på sådant som inte kan köpas för pengar. Engagemang. Tillit. Trovärdighet.

Kapitalkredit bildades våren 2010 av en grupp mycket starka och solida investorer. Bolaget har rekryterat ett flertal erfarna personer från ledande befattningar i branschen. Kapitalkredit arbetar med företagsfinansiering genom fakturaköp till företag inom många olika branscher, till exempel byggföretag, tillverkande företag och tjänsteföretag. Bolaget har för närvarande kontor i Göteborg och Stockholm och strävar efter att etablera sig i hela Sverige.