Ekonomichef

Om jobbet

Tjänstebeskrivning

Textilgrossisten Hefa AB rekryterar i samarbete med Premier vår nya Ekonomichef.

Som ekonomichef ansvarar du för att följa upp agera för en positiv utveckling av företagets ekonomi du har en underställd ekonomiassistent och rapporterar direkt till VD.

Dina arbetsuppgifter består exempelvis av daglig rapportering samt veckorapportering , löneadministration , månads/års bokslut , prognosarbete , budgetering.

Tillsättning av denna tjänst skall ske snarast möjligt därför sker urval och intervjuer löpande.

Kvalifikationer

Vi söker dig med relevant utbildning samt några års yrkesmässig erfarenhet av arbete som ekonomichef.

Som person är du driven och trivs du när du får jobba självständigt , du är social , positiv , energisk och har hög tillgänglighet.

Struktur och noggrannhet är naturligt för dig och du trivs med att jobba i olika affärssystem.

Krav

Utbildning inom ekonomi eller relevant yrkesmässig erfarenhet.
Hogia Lön
Ocra
Tidomat
Medius
Jobbfakta
Ort
Stenungsund
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
Ekonomi
Underkategori
Chefsbefattningar
Ekonomichef
Publicerad

35 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Textilgrossisten Hefa AB är resultatet av en sammanslagning mellan Textilgrossisten i Stenungsund AB och Hefa AB. Tillsammans blir vi en komplett leverantör av profilkläder, yrkeskläder och väskor. Vårt fokus ligger på att ge dig som kund en leverantör med stort engagemang och ett brett utbud av kläder och väskor. Vi tillverkar, marknadsför och lagerhåller kläder och väskor under våra varumärken, Cottover®, DAD Sportswear, Grizzly, Derby of Sweden, Graphix och No Problem Sportswear. Vi levererar allt från T-shirts, träningskläder, jackor och väskor till återförsäljare över hela Skandinavien och Europa, oftast inom 24 timmar. Huvudkontor och lager ligger i Stenungsund på västkusten - ca 5 mil norr om Göteborg.

Vi drivs framåt av ett ständigt förbättringsarbete och nyckeln sitter oftast i att göra saker enkelt. Vi arbetar i största utsträckning med etablerade återförsäljare, såväl som tryckerier och broderier på alla våra marknader. Till oss är man alltid välkommen!

Textilgrossisten Hefa AB är sedan 2016 ett dotterbolag i New Wave Group AB (publ).