Ekonomiassistent till Mio Västra Frölunda i Göteborg

Oddwork Sweden AB · Ekonomi · 17 dec

Om jobbet

Mio är en ledande svensk detaljhandelskedja för möbler och heminredning som möblerat svenska hem med kvalitetsmöbler i över 50 år.

Vi finns med butiker på över 60 platser runt om i landet och har även stor försäljning på nätet. Varje Miobutik ägs av handlaren själv, som driver sin butik framåt utifrån Mios koncept och den lokala marknadens behov. Vi jobbar i en stark och positiv entreprenörskultur. Vi brinner för att inspirera våra kunder till att förnya sina hem med riktiga möbler och prisvärd kvalitet! Nu vill vi på Mio Västra Frölunda bli ännu starkare och söker därför tillsammans med Oddwork efter en driven Ekonomiassistent.

Om tjänsten som Ekonomiassistent hos Mio Västra Frölunda
I rollen somEkonomiassistent ingår du i ekonomiteamet på tre personer och arbetar i en roll med ansvar för det löpande ekonomiarbetet.

Du kommer att arbeta med bland annat löpande bokföring av dag/kassarapporter, leverantörs- och kundreskontra, påminnelser, inkassohantering och in- och utbetalningar.

Vi söker dig som...
... är serviceminded, positiv och målinriktad! Du har ett genuint intresse för ekonomi och siffror och du arbetar noggrant och självgående.

Vi ser att du har utbildning inom ekonomi och ett par års erfarenhet av ekonomiarbete. För att du på bästa möjliga sätt ska sätta dig in i rollen ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet från detaljhandeln. Du uttrycker dig väl i tal och skrift, har kunskap i samtliga program inom MS Office och har erfarenhet av arbete i affärssystem. Kan du sedan tidigare hantera affärssystemet Movex/M3 så är det meriterande. Hos oss är det viktigt att du tycker om att arbeta i en snabbfotad och förändringsbenägen organisation.

Denna process är en rekrytering där du efter avslutad rekryteringsprocess blir anställd hos Erik Tiberg Möbler AB.


Vad Mio Västra Frölunda erbjuder dig

Du erbjuds en spännande roll i en entreprenörsdriven koncern! För att vara en attraktiv arbetsgivare på alla nivåer i kedjan prioriterar vi stimulerande arbetsuppgifter med individuellt ansvarstagande utifrån ett tydligt ledarskap. Vi tror på att möjligheter till kompetensutveckling och olika karriärvägar bidrar till utveckling och förnyelse. Tjänsten innebär att du kommer arbeta deltid på 80% med fast lön.

START: Omgående

PLATS: Göteborg

OMFATTNING: Deltid - 80%

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Talent Manager Cecilia Eriksson, cecilia@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2016-12-15

Är detta du? Skicka in din ansökan med CV omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag! Vi ser fram emot att höra av dig.

Oddwork startades av tre studenter utifrån Handelshögskolan i Göteborg 2011. Vi kopplar samman talanger med företag över hela Sverige inom försäljning, ekonomi och kundtjänst. Vi lever utifrån att personlighet är A & O och att människor är bäst på det man verkligen brinner för. Därför vill vi på Oddwork alltid veta vem du är, vad du vill och framförallt vad du brinner för! Det är så vi kopplar samman rätt talang med rätt företag och skapar nästa karriärsäventyr.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Publicerad

19 dagar sedan

Sista ansökningsdag

17 dec

Om företaget