Ekonomiassistent till långsiktigt uppdrag!

Academic Work · Ekonomi · 24 dec

Om jobbet

Vill du ta nästa steg i karriären och utvecklas tillsammans med ett expanderande bolag? Vår kund söker en driven och ambitiös ekonomiassistent till ett långsiktigt uppdrag! De erbjuder möjligheten till varierande arbetsuppgifter och stort förtroende i en miljö där gemenskap och engagemang är centralt! Kunden är ett stabilt mindre företag som ingår i en större koncern. Kunden har ett flertal kontor runt om i landet.

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en ekonomiassistent till deras kontor i centrala Göteborg. Omfattningen beräknas vara 50% fram till och med årsskriftet. Därefter övergår omfattningen i 100%. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kund. Vår kunds intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent stöttar du ekonomichefen i det kontinuerliga ekonomiarbetet. Du arbetar med löpande kund- och leverantörsreskontra, hanterar krav/inkasso veckovis, samt avstämningar månadsvis. Vidare bokar du eventuella reservationer av kundförluster samt informerar regionchefer, projektledare och ekonomichef kontinuerligt. Du ansvar även för avisering vid kundbetalning. Arbetet sker i Pagero med elektronisk fakturering.

Som ekonomiassistent är du med och utvecklar företagets ekonomiprocesser och vid behov stöttar du ekonomichefen vid lön, moms och leverantörsbetalningar.

Tjänsten passar dig som vill arbeta brett med ekonomiarbete samt utvecklas tillsammans med ett expanderande bolag!

Vi söker dig som
  • Har 1-3 års erfarenhet som ekonomiassistent
  • Har en relevant utbildning inom ekonomi
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av affärssystem.

Som person är du engagerad med framåtanda! Du gillar att ta för dig i sociala sammanhang och bidra med god service internet och externt. Då arbetet tidvis kan vara stressigt driver du ditt eget arbete framåt för att nå deadline. Du arbetar strukturerat och är noggrann i ditt dagliga arbete. Vidare har du förmåga att vara effektiv utan att tumma på kvalitén.

Övrig information
  • Start: Slutet på Oktober
  • Omfattning: 50% till och med årsskiftet. Därefter 100%.
  • Placering: Centrala Göteborg
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Publicerad

28 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.