Ekonomiassistent till kundreskontra

SJR AB Göteborg · Ekonomi · 26 okt

Om jobbet

SJR söker för kunds räkning en ekonomiassistent till kundreskontran med start omgående. Arbetsplatsen är belägen i Göteborg och arbetstiderna är flexibla. Uppdraget är på heltid och kommer att pågå under 6 månader som SJR-konsult.

Vad innebär rollen?
I din roll arbetar du främst med kundreskontra, inkasso och påminnelser. Även omkostnadsfakturor, leverantörsfakturor och kontakt gentemot kunder ingår i rollen. I rollen ingår även en del administrativa uppgifter så som att svara på email och telefon. Bolaget använder sig av systemen QlickView, Jeeves och Visma vilket är meriterande om du tidigare har erfarnhet ifrån.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har relevant utbildning och tidigare erfarenhet av kundreskontra. Framförallt är av vikt att du är en person som är strukturerad, driven och inte rädd för att ta för dig. Vidare är du social, har god kommunikativ förmåga och är en lagspelare. Det är även meriterande med goda kunskaper i excel.

Din ansökan
Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Hanna Niklasson via 031-333 54 73. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka oss din ansökan.

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.


Som konsult har du nära kontakt med din personliga konsultchef och SJR anordnar regelbundet konsultträffar där du möter dina arbetskollegor som arbetar på andra uppdrag.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent

Ring Hanna Niklasson, 031 3335473

Publicerad

2 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 okt

Om företaget

SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag med inriktning mot Ekonomi och Bank & Finans. Sedan 1993 har SJR byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi har kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på Nasdaq OMX First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.