Ekonomiassistent till internationellt speditionsföretag

Adecco Sweden AB · Ekonomi · 16 nov

Om jobbet

Vill du ha en arbetsdag i ett högt tempo med fokus på internationella kontakter, ekonomi och problemlösning? Vi på Adecco Finance & Legal ger dig en möjlighet att utvecklas och få dina idéer genomförda!


Om tjänsten
I din roll som ekonomiassistent ingår du i ett team men arbetar självständigt med leverantörsreskontra för bolagets leverantörer. I dina arbetsuppgifter ingår kontakter både externt och internt såväl på svenska som på engelska och du se till att alla leverantörsfakturor är korrekt hanterade, i tid samt att de matchar de olika kundavtalen. Du kan även komma att få hjälpa dina kollegor med kundreskontran.

Du kommer att arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag i Göteborg. Uppdraget är med start omgående och pågår fram till sista februari ev. kan det finnas möjlighet till förlängning. Arbetets omfattning är på heltid, vardagar 8-17.

Om dig
Du som är gymnasieekonom med minst något års arbetslivserfarenhet som ekonomiassistent kommer snabbt in i din roll samtidigt som du tar nya kliv. Har du goda kunskaper i SAP R/3 och även erfarenhet av logistikbranschen är detta uppdraget för dig!

Du som är positiv, noggrann, ansvarstagande och snabblärd samt tycker om att arbeta i ett högt tempo med stora volymer kommer att trivas utmärkt på din nya arbetsplats.

Viktigt för tjänsten är:
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift
  • Erfarenhet av leverantörsreskontra
  • Vilja att arbeta i team med stora fakturavolymer
Om anställningen
Tjänsten som ekonomiassistent är ett konsultuppdrag på heltid med start så snart som möjligt, senast början av november. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Uppdraget beräknas pågå till sista februari 2017 med placering i Göteborg.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Emma Renström på 031 - 725 45 34.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Kontakt

Ring Emma Renström, 031-7254534

Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 nov

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.