Ekonomiassistent till bostadsbolag

Lernia · Ekonomi · 25 okt

Om jobbet

Om företaget

För ett konsultuppdrag på heltid söker vi nu en ekonomiassistent till vår kund inom fastighetsbranschen i Göteborg. Detta uppdrag är långsiktigt och för rätt person finns det goda möjligheter till förlängning alternativt anställning hos kund. Är du intresserad? Välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent kommer du själv att ansvara för moment kring fakturering men även hjälpa ekonomiavdelningen med att hålla en god struktur samt ta fram underlag och rapporter. I rollen ingår också att förbereda inför, under och efter möten med diverse dokumentation.

Dina huvudsakliga uppgifter:
  • Hantering av leverantörsfakturor och andra typer av fakturor
  • Kontroll av bokföringspärmar
  • Vara behjälplig vid bokslutsarbete
  • Framtagning av rapporter och underlag för redovisning
  • Assistera vid möten
  • Arkivering
Din bakgrund

Du som söker är utbildad gymnasieekonom och har något års erfarenhet av liknande arbete. Du har god datavana och ingående kunskaper i Excel. Vår kund arbetar i Fast2 och Raindance, därför ser vi det som en fördel om du har tidigare erfarenhet av dessa program. Du behärskar svenska flytande i både tal och skrift.

Personliga egenskaper

Som person är du strukturerad och noggrann. Du kan jobba självständigt när det behövs men du tycker även om att arbeta i team. Vidare är du driven, nyfiken och tar gärna egna initiativ. För att passa i rollen är det viktigt att du är flexibel och enkelt kan sätta dig in i nya sammanhang och verksamheter där du kan hjälpa till med det som behövs.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Provanställning/Heltid/Göteborg

Tillträdesdag

Tillträde omgående. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Välkommen med din ansökan via lernia.se så snart som möjligt!

Information

Lernia Bemanning ser till din kompetens och därmed har ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell bakgrund ingen betydelse i våra rekryteringsprocesser. Våra värderingar är Pålitlighet - Affärsmässighet - Vi är lika och unika, vilka genomsyrar vårt dagliga arbete. Personalen är vår viktigaste resurs och därför är det angeläget för oss att satsa på dig. Din anställning hos Lernia Bemanning omfattas av gällande kollektivavtal.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Kontakt

Ring Johanna Käll, 0722-54 17 52

Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

25 okt

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.