Ekonomiassistent till Berendsen Textil Service AB

StudentConsulting · Ekonomi · 19 dec

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du en ekonomiassistent som trivs i en internationell miljö? Är du dessutom intresserad av att arbeta inom textilbranschen? Då har vi tjänsten för dig!
Berendsen är ledande inom textilservice både i Sverige och Europa. Vi skapar mervärden för kunden genom att ta hand om hanteringen av arbetskläder, bädd- och badlinnen, hygienutrustning och golvvård. Berendsen Textil Service AB ingår i Berendsen Plc, som är ett börsnoterat engelskt bolag. I Sverige är vi 1300 medarbetare och omsätter 1.9 miljarder kronor. Huvudkontoret ligger i Malmö och vi har 24 anläggningar spridda över landet.

Nu söker vi för kunds räkning en duktig ekonomiassistent/administratör. I din roll kommer du främst att arbeta med:
  • leverantörsreskontra och kundreskontra
  • fakturering samt betalningar
  • löpande bokföring och månadsavstämningar
  • moms & skattedeklarationer gällande EU/Export handel
I tjänsten ingår även administrativa uppgifter och diverse kontorsgöromål som t.ex. beställning av kontorsmaterial, bokning av resor/hotell, dokumentation av miljö & kvalitet, intrastatrapportering m.m.

Uppdraget är på heltid och pågår under 8 månader med möjlighet till förlängning. Planerad start är omgående. Du kommer bli anställd av StudentConsulting men arbeta ute hos Berendsen i Hisings Backa. Arbetstiderna är förlagda under veckodagar mellan kl.8-17.

Kunskaper för uppdraget

För att bli aktuell för rollen krävs:
  • Tidigare erfarenhet av liknande tjänst och arbetsuppgifter
  • Behärska officeprogrammen väl, främst Excel
  • Mycket goda kunskaper i engelska och svenska i både tal och skrift
Har du kunskap inom systemen Movex och/eller Medius Flow är det ett stort plus.

Som person ska du vara serviceinriktad, trivas i en självständig roll där mycket kundkontakt med både interna och externa ingår. Du är strukturerad, noggran och prestigelös. Vidare är du stresstålig, snabblärd och kan hantera flera arbetsuppgifter paralellt. Stämmer beskrivningen in på dig?

Ansök redan idag! Vi ser fram emot din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!