Ekonomiassistent på deltid till Brightvision i Göteborg

Om jobbet

Brightvision är ett Lead Generation företag. Vi gör vardagen enklare för IT-branschen. Detta genom att ständigt leverera nya säljmöjligheter genom telemarketing och digitala kampanjer - eftersom de funkar bäst tillsammans.

Brightvision sitter i Göteborg men har hela Norden som arbetsfält. Bland kunderna återfinns IBM, Samsung, Oracle, EMC, VMWare, Techdata, Star Republic och många fler. Man kallar oss samarbetspartner, strategisk partner, trusted advisor och kunskapsföretag. Kärt barn har många namn. Viktigast för oss är människan, våra medarbetare. Det är dem som samlar all information och skapar kvalitativa samtal. Vi har en unik inblick i företags IT-strategier och kan hjälpa våra partnerbolag att boka fler säljmöten. Vi nöjer oss inte med att vara bra. Ambitionen är att bli ännu bättre. Ja, bäst faktiskt. Tillsammans med Oddwork söker vi nu en Ekonomiassistent som på deltid till huvudkontoret i Göteborg!

Om tjänsten som Ekonomiassistent på deltid hos Brightvisions
Som Ekonomiassistent hos Brightvision kommer du arbeta i en bred och varierande roll med administrativa arbetsuppgifter inom ekonomi.

Rollen innebär ett stort ansvar med varierade arbetsuppgifter som både innebär att du arbetar självständigt men också serviceinriktat i nära och kommunikativt samarbete med såväl dina kollegor som bolagets kunder.

Vi söker dig som...
... är engagerad, initiativrik och har en positiv inställning. Du tycker om att arbeta självständigt men jobbar lika väl i samarbete med kollegor och kunder. Du är serviceminded, har affärsförståelse och jobbar effektivt med många bollar i luften!

Vi ser positivt på att du har eftergymnasial utbildning inom ekonomi erfarenhet av liknande arbetsuppgifter som gör att du att du har lätt att lära för att snabbt bli självgående i din roll. Du tycker om struktur, prioriterar och utför arbetsuppgifter med stor noggrannhet, även när tempot blir högt. Som Ekonomiassistent är det viktigt att du har vana av att arbeta i Officeprogrammen och har god kommunikativ förmåga, på såväl svenska som engelska. Har du även erfarenhet av systemet Fortnox är det positivt.

Denna process är en talanginhyrning där du efter avslutad rekryteringsprocess kommer att jobba som konsult åt Oddwork Sweden AB.

Vad Brightvision erbjuder dig
Hos Brightvisions erbjuds du en spännande tjänst med möjligheter till personlig utveckling och växande ansvar. Tjänsten är en deltidstjänst á 50% och du erbjuds fast lön. Bolaget välkomnar dig in i en kultur som bygger på flexibilitet, viljan att bli bäst, transparens och ett team med härliga kollegor! Du kan läsa mer om Brightvision här.

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Göteborg

OMFATTNING: Deltid, 50%

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Talent Manager Jennifer Eriksson, jennifer@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2016-11-16

Är detta du? Skicka in din ansökan med CV omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag! Vi ser fram emot att höra av dig.

Oddwork startades av tre studenter utifrån Handelshögskolan i Göteborg 2011. Vi kopplar samman talanger med företag över hela Sverige inom försäljning, ekonomi och kundtjänst. Vi lever utifrån att personlighet är A & O och att människor är bäst på det man verkligen brinner för. Därför vill vi på Oddwork alltid veta vem du är, vad du vill och framförallt vad du brinner för! Det är så vi kopplar samman rätt talang med rätt företag och skapar nästa karriärsäventyr.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 nov

Om företaget