Ekonomiassistent inom bokföring och kundreskontra

TNG Group AB · Ekonomi · 13 nov

Om jobbet

Vi söker dig som vill jobba som ekonomiassistent inom kundreskontra, har intresse för bokföring och ambition att utvecklas vidare inom redovisning.

Är du en ekonom som ser ekonomiassistent som rätt utmaning på kort sikt och på lång sikt vill ta ett steg vidare inom redovisning?

Vi har flera intressanta uppdrag på gång och vill därför komma i kontakt med dig som har kunskap inom kundreskontra och bokföring i stort för kommande uppdrag hos våra kunder i Göteborg!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

TNG samarbetar med flera av Sveriges attraktivaste företag, såväl lokalt verksamma som internationella - i olika branscher, och som ekonomiassistent hos dem ställs du inför spännande utmaningar inom ekonomi och administration.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • löpande bokföring
  • fokus på kundreskontra
  • kontoavstämning
  • fakturering
  • bokning av inbetalningar
  • rapportering
ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Som ekonomiassistent har du alltid en viktig roll på ekonomiavdelningen hos våra kunder. Genom att vara en fena på siffror har du koll på företagets ekonomi tillsammans med övriga ekonomer. Ofta erbjuder rollen som ekonomiassistent arbete med administrativa och avlastande uppgifter inom ekonomi, för att på sikt ge möjligheten att ta mer ansvar inom företaget - exempelvis inom redovisning.

VEM ÄR DU?

Som ekonomiassistent söker vi dig som har minst 6 månaders erfarenhet av tidigare ekonomirelaterande arbeten och har kompetens inom kundreskontra. Arbetet kräver goda kunskaper i svenska både i tal och i skrift. Önskvärt är att du även behärskar engelska i tal och skrift då många av våra kunder har engelska som koncernspråk, samt egna kunder där kommunikationen sker på engelska. Vi ser även att du behöver ha goda datakunskaper för att klara av den här rollen.

Som person är det viktigt att du är noggrann och strukturerad då arbetet kräver utmärkt siffersinne och god förmåga att fånga upp och redigera eventuella felaktigheter. Du trivs att arbeta tillsammans med andra och tar ett stort eget ansvar.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Kontakt

Ring Rebecca Hallberg, 031-7612229

Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 nov

Om företaget

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.