Ekonomiassistent/Administratör till ledande bolag!

Adecco Sweden AB · Ekonomi · 18 nov

Om jobbet

Söker du en bred ekonomiassistentroll? Har du tidigare erfarenhet av ekonomiarbete och vill arbeta i en trivsam och positiv atmosfär på ett expansivt bolag? Då har vi på Adecco Finance & Legal tjänsten för dig!

Om tjänsten
Som ekonomiassistent/administratör kommer du att arbeta i en kreativ och stöttande miljö där du uppmuntras till att utveckla såväl bolaget som dig själv. I din roll har du fokus på leverantörsreskontra, kundreskontra samt kontorsadministration och kommer att ha internationella kontakter inom bolaget samt gentemot revisorer och banker. Ditt arbetsverktyg är framförallt Excel, Mediusflow och Movex. Andra arbetsuppgifter i rollen inkluderar:
 • Månadsavstämningar
 • Manuella bokföringsordrar
 • Posthantering
 • Uppdatering
 • Valutakurser
 • Beställa kontorsmaterial, trycksaker (tex visitkort)
 • Ansvara för att städ/frukt fungerar på kontoret
 • Kontakt med fastighetsskötaren
 • Anläggningstillgångar
 • Cash Flow (planering av likviditet)
 • Kvalitet & Miljö dokumentation, uppföljning och administration
 • Översättning av diverse dokument (sve/eng)
 • Intrastatrapportering
 • Uppdatering i Movex
 • Resebokningsansvar samt bokning Hotell/Konferens/Taxi
Tjänsten är på heltid med placering i centrala Göteborg.

Om dig
Vi söker dig som gärna har en utbildning inom ekonomi samt tidigare arbetslivserfarenhet från ekonomiområdet. Din tidigare erfarenhet leverantörs- och kundreskontra samt avstämningar vid bokslut ger dig förutsättningarna för att nå stor framgång i din roll. Har du momskunskap gällande EU/Exporthandel och har arbetat i Movex så är detta meriterade. Det här är tjänsten för dig som är självgående, gillar att arbeta med flera uppgifter parallellt, är prestigelös och ser snabbt vad som behöver göras samt som trivs i en bred roll.

Viktigt för tjänsten är:
 • Behärskar Office-paketet, främst Excel
 • Kan flytande engelska och svenska, i både tal och skrift
 • Erfarenhet av leverantörs- och kundreskontra.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som ekonomiassistent/administratör är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Uppdraget är med start så snart som möjligt och pågår löpande framöver. För rätt person kan det finnas möjlighet till anställning direkt hos kundföretaget beläget i centrala Göteborg.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Emma Renström på 031-725 45 34.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Kontakt

Ring Emma Renström, 031-7254534

Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 nov

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.