Ekonomiassistent

Lernia · Ekonomi · Sista dagen!

Om jobbet

Om företaget

Lernia söker just nu en ekonomiassistent för ett kortare heltidsuppdrag på ett välkänt bolag i Göteborgsområdet. Är du intresserad av detta uppdrag? Välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

I rollen som ekonomiassistent är din huvudsakliga uppgift att stödja ekonomiansvarig med ekonomirelaterade frågor.
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Leverantörsreskontra
  • Ta fram underlag för extern- och internfakturering
  • Distribuering, registrering och attestering av fakturor
  • Konteringsstöd
  • Godkännande av beställningar
  • Uppdatering av attestlista
  • Övriga arbetsuppgifter inom ekonomi
Din bakgrund

Det är meriterande om du har en utbildning inom ekonomi samt något års erfarenhet av att arbeta som ekonomiassistent. Du talar och skriver svenska obehindrat samt har goda kunskaper i engelska.
För att lyckas i rollen bör du även ha arbetat i ekonomisystemen Agresso. Vidare är du snabblärd och har goda datakunskaper i bland annat Word och Excel.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är noggrann och ansvarsfull samt har god känsla för detaljer. Du är en social och kommunikativ lagspelare som gillar att samarbeta. Vidare är du en stresstålig problemlösare med stort fokus på service. Som person är du också självgående och tar gärna egna initiativ.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning/Heltid/ Göteborg

Tillträdesdag

Omgående. Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan via lernia.se så snart som möjligt!

Information

Lernia Bemanning ser till din kompetens och därmed har ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell bakgrund ingen betydelse i våra rekryteringsprocesser. Våra värderingar är Pålitlighet - Affärsmässighet - Vi är lika och unika, vilka genomsyrar vårt dagliga arbete. Personalen är vår viktigaste resurs och därför är det angeläget för oss att satsa på dig. Din anställning hos Lernia Bemanning omfattas av gällande kollektivavtal.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Kontakt

Ring Johanna Käll, 0722-54 17 52

Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.