Ekonomiassistent

Lernia · Ekonomi · 25 juni

Om jobbet

Om företaget

Just nu söker vi en driven ekonomiassistent för ett heltidsuppdrag hos vår kund! Du kommer att arbeta med varierande uppgifter i ett härligt team. Låter detta som något för dig? Skicka in din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

I rollen som ekonomiassistent är din huvudsakliga uppgift att stötta ekonomiavdelningen med ekonomirelaterade frågor.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innebära:
  • Leverantörsreskontra
  • Kundreskontra
  • Konteringsstöd
  • Distribuering, registrering och attestering av fakturor
  • Momshantering
  • Administration
  • Övriga arbetsuppgifter inom ekonomi
Din bakgrund

Du har en utbildning inom ekonomi samt något års erfarenhet av liknande arbete. För att lyckas i rollen har du god systemvana och erfarenhet av arbete i MS Office sedan tidigare. Du talar och skriver svenska samt engelska obehindrat.

Personliga egenskaper

Som person är du självgående och tar egna initiativ till nya uppgifter och arbetssätt. Vidare söker vi dig som är noggrann och ansvarsfull samt har en god känsla för detaljer. Eftersom du kommer arbeta med flera olika uppgifter parallellt är det viktigt att du har en god prioriteringsförmåga samt att du är strukturerad. Om du även trivs i samarbete med andra är detta ett uppdrag för dig!

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning/Heltid/ Göteborg

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Lernia Bemanning ser till din kompetens och därmed har ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell bakgrund ingen betydelse i våra rekryteringsprocesser. Våra värderingar är Pålitlighet - Affärsmässighet - Vi är lika och unika, vilka genomsyrar vårt dagliga arbete. Personalen är vår viktigaste resurs och därför är det angeläget för oss att satsa på dig. Din anställning hos Lernia Bemanning omfattas av gällande kollektivavtal.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Kontakt

Ring Johanna Käll, 0722-54 17 52

Publicerad

2 dagar sedan

Sista ansökningsdag

25 juni

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.