Ekonomiassistent

Om jobbet

Vad innebär rollen?
Som del av ett team om fem personer med gott samarbete arbetar du med hela leverantörsreskontraprocessen för koncernens bolag. Du erbjuds en roll med frihet under ansvar och god möjlighet att utvecklas i ditt arbete. Du har en hel del både interna och externa kontakter och är del av en trevlig miljö. Kommunikationen sker främst på svenska men även till viss del på engelska varför du bör känna dig trygg i engelska.

Arbetsplatsen är belägen på Hisingen och arbetstiderna är flexibla. Tjänsten utgörs av ett uppdrag som SJR-konsult under några månader - behovet är långsiktigt och därmed är avsikten att uppdraget övergår i anställning hos företaget.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är gymnasieekonom eller liknande och har något års erfarenhet av leverantörsreskontra. Språkkunskaper utöver engelska är meriterande och grundläggande kunskaper i Excel är en förutsättning.

Framförallt är av vikt att du är en person som trivs i grupp, är öppen för att utvecklas och är ansvarsfull. Du bör ha sinne för noggrannhet och kunna anpassa dig i arbetet. Är du nyfiken och vill lära dig saker finns möjlighet att bredda sig i den här rollen.

Din ansökan
Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Caroline Karlsson via 031-333 54 71. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka oss din ansökan.

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.


Som konsult har du nära kontakt med din personliga konsultchef och SJR anordnar regelbundet konsultträffar där du möter dina arbetskollegor som arbetar på andra uppdrag.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Kontakt

Ring Caroline Karlsson, 031 333 54 71

Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

2 nov

Om företaget

SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag med inriktning mot Ekonomi och Bank & Finans. Sedan 1993 har SJR byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi har kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på Nasdaq OMX First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.