Ekonomiassistent

Om jobbet

Tjänstebeskrivning

Vi hjälper vår kund DJ Frantextil i Dingle, att hitta sin nästa medarbetare. DJ Frantextil är ett företag som startade 1975 och som arbetar med gåvoprodukter och hemtextil för detaljhandel och profilmarknaden. Dom är sedan 2002 en del i Ne Wave Group. Kontor och lager ligger i Dingle, strax norr om Uddevalla. Dom är i dagsläget 8 anställda och omsätter 87MSEK, och letar nu efter en duktig Ekonomiassistent.

Tjänsten innebär att du kommer att arbeta på deras anläggning i Dingle. Du kommer under din arbetsvecka arbeta med inbetalningar, kundfordringar, kreditbevakning och fakturering. Att arbeta med rapporteringar och beräkna krediter är också uppgifter som är vanligt förekommande. Du kommer också vara behjälplig i arbetet med att registrera nya kunder samt rapportera bokslut och administrera eventuella marknadsbidrag.

Kvalifikationer

Du som är intresserad av detta varierande arbete skall i grunden ha en utbildning inom ekonomi samt minst 3 års erfarenhet av liknande arbete. Meriterande om du även har eftergymnasial utbildning eller motsvarande, som t.ex. KY-utbildning.

Du skall kunna visa på goda kunskaper inom Excel och känna dig bekväm i att arbeta med engelska i både tal och skrift. Vi ser även att du har ett högt engagemang och drivs av att lösa eventuella problem man kan komma att ställas inför.

Arbetet ställer krav på att du har en hög servicenivå, och att du trivs med ett arbete som vissa dagar har ett högt arbetstempo. Du skall också ha lätt för att samarbeta, vara noggrann och ha en vilja att utveckla både dig själv och din omgivning.

Krav

Ekonomisk utbildning
3 års erfarenhet
Körkort och tillgång till bil
Jobbfakta
Ort
Munkedal
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Publicerad

20 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Premier är ett bolag som har varit verksamt sedan 1993 och vårt mål har sedan starten varit att erbjuda våra kunder bästa möjliga service.

Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar.

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som erbjuder flexibla bemanningslösningar vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.

Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma anställningvillkor som våra kunders anställda genom kollektivavtal.

Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens som gör dig till en mer attraktiv medarbetare.