Ekonomiansvarig till Coompanion

Om jobbet

Ekonomichef/ Ekonomiansvarig/ Administrativ chef/ Projektekonom/ Redovisningsekonom

Vi söker en efterträdare till vår ekonomiansvarige som går i pension till sommaren. Vi befinner oss i ett spännande utvecklingsskede där vi också står inför att starta upp flera stora EU-projekt utöver de vi redan driver.

Förutom vår egen administration sköter vi även administrationen för ett nationellt dotterbolag (Coompanion Sverige Service AB), Mikrofonden Väst och Social Trade. Alla är de verksamheter som startat för att främja ett entreprenörskap som svarar mot samhälleliga utmaningar och leder till fler anställda i kooperativa företag.

Du kommer att ansvara för både vår egen ekonomiska administration och administration av våra projekt.

I arbetet ingår att sköta löpande redovisning och rapportering till vår verksamhetsledare. Du kommer att arbeta tillsammans med ekonomiassistenter som du arbetsleder och under våren kommer ytterligare en redovisningsekonom rekryteras. Vi hoppas att du kommer att tycka om att få bygga upp struktur för administration av de nya regionala och nationella projekten vars budget varierar mellan fem och 40 miljoner.

Vem är du?

Du har lägst eftergymnasial ekonomiutbildning och haft ekonomiansvar på ett företag, större förening eller ansvar för ett större projekt. En fördel om du har erfarenhet från verksamhet som har en geografisk spridning.

Du är van vid och intresserad av att medverka till effektiviseringar av administrativa system genom - inte minst digital teknik.

Du är en god pedagog som kan välja ut relevant data så att verksamhetsledare och dina kollegor får en god insikt och förståelse för ekonomin i organisationen.

Du är självgående, ansvarsfull och noggrann, har lätt för att samarbeta och är utvecklingsorienterad.

Du delar våra värderingar om att ekonomiska verksamheter med fördel drivs och ägs demokratiskt.

Har du erfarenhet från redovisning av EU-projekt eller motsvarande är detta meriterande.

Information och ansökan

Ansöker gör du via vår rekryteringspartner Rubino Rekrytering på rubino.se under rubriken ”Lediga Jobb” snarast då vi tillämpar löpande urval och intervjuer. Mer information kan du få genom vår verksamhetsledare Sven Bartilsson 0705-74 54 44 eller Claes Jarl, 0702-96 52 89.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Yrkesområde
Ekonomi
Publicerad

46 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 dec

Om företaget