Ekonomiansvarig för omgående uppdrag

Om jobbet

SJR söker en ekonomiansvarig för ett hyrrekryteringsuppdrag hos vår kund med start omgående. Uppdraget startar som SJR konsult och kommer sedan att övergå i en anställning hos vår kund. Tjänsten är på heltid.

Vad innebär rollen och vem söker vi?
Som ekonomiansvarig kommer du självständigt ansvara för helheten av ekonomin, samt ha ansvar för 6 bolag. Din roll innefattar mer detaljerat avstämningar, moms, förberedande till bokslut, löner för ca 25 personer där mycket är provisionslöner, samt projekt- och resultatredovisning. Du kommer jobba med ca 25 kollegor.

Vi tror att du har relevant ekonomisk utbildning och flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Bolaget använder sig av ekonomisystemen Visma lön och ekonomi, samt Vitec, så har du erfarenhet av dem samt är en van användare av Excel är det ett stort plus.

Som person är du självgående, noggrann och har en god kommunikativ förmåga. Vidare är du lättlärd och vågar ställa frågor, strukturerad och stabil. Företagsmiljön är prestigelös, med högt i tak och god stämning. Du trivs i ett bolag med högt engagemang och frihet under ansvar. Bolaget växer regelbundet och du jobbar nära beslutsfattarna.

Ytterligare information om uppdraget
Behovet är omgående och tjänsten är på heltid. Vår kund har lokaler i Västra Göteborg.

Din ansökan
Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Hanna Niklasson på telefonnummer 031-333 54 73. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag.

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.


Som konsult har du nära kontakt med din personliga konsultchef och SJR anordnar regelbundet konsultträffar där du möter dina arbetskollegor som arbetar på andra uppdrag.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Kontakt

Ring Hanna Niklasson, 031 3335473

Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

2 nov

Om företaget

SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag med inriktning mot Ekonomi och Bank & Finans. Sedan 1993 har SJR byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi har kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på Nasdaq OMX First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.