Kvalificerad ekonom till spännande bolag

Lernia · Ekonomi · Sista dagen!

Om jobbet

Om företaget

Brinner du för ekonomi och har en god analytisk förmåga? Vår kund söker en ekonom för ett långsiktigt uppdrag. Låter det som något för dig? Välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

I denna roll är du ansvarig för bokslut och rapportering både internt och externt. Du arbetar i nära samarbete med övriga avdelningar inom företaget. Inom ramen för arbetet ingår också att vara tillgänglig för frågor inom redovisning, moms och skatt samt bistå med analyser.

I dina arbetsuppgifter ingår att:
  • Sammanställa årsredovisningar och årsbokslut
  • Rapportera till ledning och styrelse
  • Göra avstämningar och analyser inför bokslut
  • Genomföra skatteberäkning
  • Löpande bokföring och redovisning
  • Övriga uppgifter på avdelningen
Din bakgrund

För att du ska trivas i rollen ser vi att du har en högskoleutbildning, eller annan likvärdig utbildning, inom ekonomi. Du har flera års erfarenhet av ekonomiarbete och vi ser även att du självständigt kan sammanställa bokslut och rapporter. Det är ett krav att du kan svenska och engelska flytande i tal och skrift. Goda kunskaper i Excel och en bred erfarenhet i olika affärssystem är meriterande.

Personliga egenskaper

Som person är du analytisk och har ett sinne för att se helheten. Du är driven, ansvarstagande och har förmågan att arbeta självständigt såväl som i grupp. Det är viktigt att du har en god kommunikativ förmåga eftersom du kan komma att behöva förklara ekonomiska frågor för personer från andra avdelningar i organisationen.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning/Heltid/Göteborg

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan via lernia.se så snart som möjligt!

Information

Lernia Bemanning ser till din kompetens och därmed har ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell bakgrund ingen betydelse i våra rekryteringsprocesser. Våra värderingar är Pålitlighet - Affärsmässighet - Vi är lika och unika, vilka genomsyrar vårt dagliga arbete. Personalen är vår viktigaste resurs och därför är det angeläget för oss att satsa på dig. Din anställning hos Lernia Bemanning omfattas av gällande kollektivavtal.

"As one of Sweden's largest recruitment and staffing agencies Lernia works in a diverse international environment. In order to present you in the best way possible, we would appreciate if you attach CV and cover letter in English as well as Swedish!"
Jobbfakta
Kontakt

Ring Johanna Käll, 0722541752

Publicerad

39 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.