Ekan Management söker en junior verksamhet/ process utvecklare

Om jobbet

Ekan Management behöver förstärka sitt team inom industrin. Drömmer du om att arbeta som managementkonsult? Sök tjänsten idag, urval sker löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Ekan Managements räkning en junior verksamhet/ process utvecklare. Ekan Management arbetar inom flera affärsområden men du kommer att arbeta i teamet som arbetar mot tillverkande industri. Du kommer att arbeta med förstudier, analyser och sammanställningar tillsammans med ansvarig projektledare. Vidare kommer du arbeta med kravställning i olika kundprojekt inklusive förankring och verfireing av leverans av process eller IT lösning. Du har som mål att på sikt arbeta som projektledare och bli en av Ekans Managements managementkonsulter. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Ekan Managements önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Ekans önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Ekan. Ekans intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som projektkoordinator kommer du att utgå från kontoret i Göteborg, huvudsakligen arbetar du ute hos Ekans kunder. Du kommer att arbeta med verksamhet och organisationsutveckling hos kunderna med syfte att hjälpa dem att nå sina ambitioner. Du har ett öga för detaljer med fokus på att nå kundernas mål.

Du kommer till exempel att:
 • arbeta i projekt med placering hos Ekans kunder inom producerande verksamhet
 • arbeta med förstudier, analysera och sammanställa dessa.
 • kravställa kunder
Tjänsten passar dig som som har ambitionen att arbeta som en suverän managementkonsult men är något junior i rollen idag.

Vi söker dig som
 • har en master inom industriell ekonomi
 • alternativt läst produktutveckling på Chalmers
 • talar och skriver svenska och engelska obehindrat.
 • har B körkort
Det är meriterande
 • om du har deltagit i liknande projekt tidigare
 • arbetat inom tillverkande industri
 • arbetat med produktutveckling
Som person har du ett sinne för affärer och ett eget driv. Du har ett stort engagemang och du sprider din entusiasm omkring dig med tydligt mål i sikte. Att arbeta mot resultat är viktigt för dig och du trivs i rollen som lagspelare.

Övrig information
 • Start: Februari 2017
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Göteborg
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här
(Ta bort för arbetaruppdrag)

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

23 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 mars

Om företaget

Ekan Management är ett managementkonsultbolag med över 30 års erfarenhet av nytänkande. Genom att Utmana, Involvera och Förverkliga hjälper vi våra kunder att skapa morgondagens verklighet. Verksamheten har sitt ursprung i Skandinavisk management och bolaget är idag internationellt drivande inom Management Innovation bland annat som representant för Beyond Budgeting Institute i Sverige. Vi finns med kontor i Göteborg och Stockholm.