Drivna studenter till etablerat företag inom fordonsindustrin

Om jobbet

Är du redo för nästa utmaning? Är du en flexibel student som studerar på distans och är på jakt efter ett extrajobb vid sidan av dina studier? Adecco söker nu arbetsvilliga studenter till kund inom fordonsindustrin i Göteborg!

Om jobbet
Beroende på kompetens kan din arbetsdag och arbetsuppgifter variera och se olika ut. Vi söker studenter som gärna har tidigare erfarenhet av lager, truckkörning eller montering. Som truckförare är det framförallt skjutstativstruck och motviktstruck som används. Som montör kommer du att få arbeta i deras produktion med montering.

Det du kan tänkas arbeta med är:
  • Montering
  • Truckkörning
Arbetet är främst förlagt under dagtid och vi ser att du ska kunna arbeta minst 2 dagar i veckan.

Observera att du måste vara studerande eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 % för att kvalificera dig för den här tjänsten.

Om dig
Vi söker dig som är studerade på distans och trivs med att arbeta inom lager och industri. Meriterande är om du har erfarenhet av lager, truckkörning och montering sedan tidigare. Som person är du ansvarstagande, noggrann och har en positiv inställning. Då arbetet ställer höga krav på noggrannhet kommer din ansvarskänsla väl till pass. Du trivs med varierande arbetsuppgifter och att arbeta självständigt såväl som i grupp.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Vi erbjuder extrajobb för dig som är studerande, pensionär eller av någon annan anledning vill arbeta extra. Du får ett ramavtal i Adecco Student AB. Du blir sedan anställd när behov uppkommer och du accepterar anställningserbjudandet.Timlönen är alltid minst enligt de avtal som gäller på arbetsmarknaden. Semesterersättning tillkommer och betalas ut i samband med lönen. Vid arbete under kvällar, helger och nätter tillkommer OB-tillägg enligt kollektivavtal.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Hannah Karling Hulthén.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Publicerad

20 dagar sedan

Sista ansökningsdag

17 dec

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.