Drivna montörer sökes

Om jobbet

För uppdrag hos en av våra kunder i Göteborg söker vi nu kvalificerade och drivna medarbetare inom produktion.

Dina arbetsuppgifter

Lockas du av en roll som innebär stort eget ansvar och att jobba i team? Om du är en viljestark och driven person kan det här vara rätt utmaning för dig. Som ambulerande konsult i produktion arbetar du brett inom ditt verksamhetsområde. Du kan komma att arbeta med montering, felsökning, testning och truckkörning bland annat. Du kommer att bli en del av ett team, där ni i många fall arbetar med roterande arbetsuppgifter, med gemensamt ansvar för att varje order blir klar i tid. Ständiga förbättringar ingår i det dagliga arbetet och du får goda möjligheter att bidra till detta.

Din bakgrund

Vi ser att du har gymnasieutbildning, har du utbildning inom teknik/verkstad är det meriterande. Vi ser gärna att du har truckkort. Har du dessutom erfarenhet inom montering antingen mekanisk eller elektrisk, verktygsvana, felsökning eller tycker om att meka då är du absolut rätt person.

Dina egenskaper

Som person vill vi att du är ansvarstagande, noggrann samt att du har lätt för att samarbeta med andra människor. Vidare är du positiv, drivande och angelägen om att lämna ifrån dig ett bra arbete. Med andra ord är du en lösningsorienterad person, som har en stark vilja att lära och som trivs bra i team. Du bör vara en person som är stresstålig, och trivs i en föränderlig och tempofylld miljö. Arbetet kräver god fysik och hälsa då det kan förekomma tunga lyft.
Uppdraget startar efter överenskommelse. Tjänsten är på heltid med placering hos våra kunder i Göteborg med omnejd. Du kommer att ingå i ett team som arbetar tvåskift, dagtid eller ständig natt.

Ansökningsprocess

Välkommen med din ansökan redan idag.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
100
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Montör
Industri & Produktion
Kontakt

Mejla Randstad AB

Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 nov

Om företaget

Med över 600 000 anställda i fler än 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning. Vi växer stadigt på den svenska marknaden med många spännande karriärmöjligheter för den engagerade och kvalitetsmedvetna medarbetaren.
Som konsult på Randstad erbjuder vi dig möjligheten att skaffa bred erfarenhet och arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och som konsult är du Randstads ambassadör och vårt ansikte utåt. Söker du en arbetsplats som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas som konsult på Randstad.