Drivna lagerarbetare/truckförare sökes till Kuehne+Nagel!

Om jobbet

Randstad söker nu lagerarbetare med truckkort som vill arbeta på Kuehne + Nagel i Göteborg. Kuehne + Nagel är ett av världens ledande logistikföretag, med mer än 67000 medarbetare på 1200 platser i mer än 100 länder. Kuehne + Nagels starka marknadsposition ligger i sjöfrakt, flygfrakt, landtransporter och kontraktslogistik med ett tydligt fokus på att alltid ge bästa service och kvalitet till kunderna, baserat på ledande IT- logistiktjänster.

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen bestå av:
  • Truckkörning, lossning av trailer/lastbilar samt infackning i ställage.
  • Plock och påfyllning av artiklar.
  • Administrativt arbete vid dator.
  • Delta i produktion/avdelningsmöten.
  • Rapportering till skiftledare.
  • Du förstår och agerar i enlighet med Kuehne + Nagels värderingar.
Din bakgrund

Vi söker dig med minst 2 års lager-och truckerfarenhet. Vi sätter dock stor vikt vid dina personliga egenskaper vilket innebär att du med mindre erfarenhet ändå kan bli aktuell för tjänsten.

Du som söker tjänsten har utbildningsintyg för truckkort, typ motviktstruck (B1) och skjutstativstruck (B3). Du har goda kunskaper i det svenska språket, både tal och skrift samt god datorvana från MS Office. Det är meriterande med avslutad gymnasieutbildning och goda kunskaper i det engelska språket.

Dina egenskaper

För att lyckas i rollen krävs det att du har ett strukturerat arbetssätt med sinne för ordning och reda. Du är en lagspelare och bidrar aktivt till att teamet når uppsatta mål, du har ett positivt förhållningssätt till förändringar och nya utmaningar. Du är även duktig på att arbeta under pressade förhållanden och sköter detta på ett proffsigt sätt.

Ansökningsprocess

Intervjuer kommer att hållas löpande. Välkommen med din ansökan redan idag.
OBS vi tar ej emot ansökningar via mail.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Kontakt

Mejla Randstad AB

Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 nov

Om företaget

Med över 600 000 anställda i fler än 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning. Vi växer stadigt på den svenska marknaden med många spännande karriärmöjligheter för den engagerade och kvalitetsmedvetna medarbetaren.

Som konsult på Randstad erbjuder vi dig möjligheten att skaffa bred erfarenhet och arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och som konsult är du Randstads ambassadör och vårt ansikte utåt. Söker du en arbetsplats som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas som konsult på Randstad.