Drivna Chefsassistenter till vår konsultverksamhet

Om jobbet

För våra globala kunder söker vi nu Chefsassistenter till vår konsultverksamhet. Uppdragen kommer starta löpande under hösten.

Intervjuer kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter
  • Chefsstöd
  • Avdelningsstöd
  • Reseräkningar
  • Tidrapporter
  • Kalenderbokningar
  • Förbedera PowerPoint presentationer
  • Koordinera möten, workshops och konferenser
  • Assistera vid framtagandet av mötesmaterial och presentationer
  • Inköp
  • Fakturering
Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig med relevant utbildning och/eller minst ett par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Det är meriterade om du har goda IT kunskaper, är flytande i engelska samt har arbetslivserfarenhet från global organisation. Som person är du serviceminded, självgående, positiv och engagerad. Vidare har du stark integritet, god kommunikationsförmåga och kan prioritera dina arbetsuppgifter under stressiga förhållanden.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Assistent
Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 dec

Om företaget

Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster, från kontorschefer och kontorsassistenter till chefssekreterare och orderadministratörer, kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål. Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.