Driven säljare till Etac

Etac · Ekonomi · 8 nov

Om jobbet

Nu söker vi en driven säljare/utbildare med klinisk bakgrund till Etac med Småland och Västra Götaland som region. Har du bakgrund som arbetsterapeut/fysioterapeut och vill arbeta på ett företag i framkant i en spännande tjänst med mycket frihet, tveka inta att söka!

Arbetsuppgifter

På Etac får du möjlighet att kombinera dina kliniska kunskaper från vård och omsorg med din fallenhet för försäljning. Ditt arbete planerar och genomför du mycket självständigt och för rätt person finns goda möjligheter till utveckling inom ett marknadsledande företag med ett välkänt varumärke.

Som säljare/utbildare på Etac arbetar du självständigt med att bearbeta befintliga och potentiella kunder inom vårdsektorn. Du ansvarar för att boka möten, hålla utbildningar och sälja in Etacs välkända produkter till dina kundkontakter. Dessa är fysioterapeuter, arbetsterapeuter personer på hjälpmedelscentraler och övriga kunder som förskriver hjälpmedel. I rollen genomför du kundbesök och marknadsför Etacs produkter genom workshops, kundträffar och möten.

Du arbetar självständigt med att bearbeta kunder i Småland och Västra Götaland och du rapporterar till försäljningschefen.

Rollen innebär resor till kunder inom ditt distrikt. Därför är övernattningar en naturlig del i tjänsten.

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som vill ha ett fritt och spännande arbete där du jobbar med försäljning och utbildning och samtidigt får använda dina kunskaper och erfarenheter från vårdsektorn. Du arbetar aktivt med att identifiera behov och att skapa långsiktiga relationer där du demonstrerar och lär ut vad Etacs produkter kan göra för användarna och fördelarna med dessa. Stor del av arbetet är att arrangera och genomföra produktutbildningar med våra kunder. Har du intresse och erfarenhet av att handleda/utbilda är det en fördel.
För att lyckas i rollen har du en utbildning som fysioterapeut eller arbetsterapeut och några års arbetslivserfarenhet inom området.

Som person är du engagerad, driven och resultatinriktad i kombination med en god pedagogisk förmåga. Det är meriterande om du har erfarenhet från roller inom försäljning. Då rollen innebär resor i tjänsten är B körkort ett krav.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Ekonomi
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

8 nov

Om företaget

Etac är ett medicintekniskt bolag inom Nordstjernan-koncernen. Företaget är marknadsledande i Norden och har en stark tillväxt internationellt. Etac utvecklar, tillverkar och säljer designade produkter för personer med nedsatt rörelseförmåga. Viktiga affärsområden är hemvårdsprodukter, manuella rullstolar och personlyftar. Etac har försäljningsbolag i Sverige, Norge, Danmark, Tyskland, Holland och Storbritannien samt flera varuförsörjningsbolag. Försäljning till ett fyrtiotal länder över hela världen sker via oberoende distributörer. Etac-koncernen omsätter cirka1,3 miljarder och har ungefär 700 anställda