Driven rekryterare

Om jobbet

För vår kunds räkning söker vi nu till deras resursteam i Göteborg en driven rekryterare med upp till två års erfarenhet från bemanningsbranschen med start omgående. Företaget arbetar brett inom IT-området och tillsätter både juniora och seniora profiler inom servicedesk, onsite-support, test, testledare, projektledare mm.

Som rekryterare hos vår kund kommer du att vara en viktig kugge i verksamheten för resurskonsulting och du kommer att arbeta brett inom research- och rekryteringsområdet. Du kommer att jobba i en mål- och resultatorienterad verksamhet där tempot är högt, vilket förutsätter att du gillar att arbeta i en organisation med korta deadlines och snabba förändringar. Vi tror att du är i början av din yrkeskarriär och vill jobba för ett stort och etablerat företag.

Tjänsten är tänkt att börja som konsultuppdrag men det kan bli aktuellt med en direktrekrytering.
 • Aktivt arbeta för att säkerställa ett kandidatinflöde.
 • Finna rätt kompetens till uppdragen genom sökande i databaser, nätverk, sociala medier mm.
 • Sköta annonsering, urval, kandidatkontakt, intervjuer, referenstagning och kandidatpresentationer.
 • Övrig administration m.m
 • Leta och matcha kompetenta kandidater till spännande uppdrag
 • Tillföra nytänkande i searchprocesserna och vara nyfiken på nya strategier och arbetssätt
 • Hålla dig uppdaterad inom IT-branschen
Din profil
 • Du får gärna ha en eftergymnasial utbildning inom PA, HR, rekrytering eller motsvarande utbildning men känsla för rätt person på rätt plats är viktigare
 • Tidigare erfarenhet som rekryterare/researcher/rekryteringskonsult/rekryteringsassistent eller motsvarande inom bemanningsbranschen mot IT/teknik är meriterande
 • Stort intresse för IT och teknik, kunna ha konstant dialog med kandidater och uppdragsgivare inom IT
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och i skrift
 • Kunna prioritera olika arbetsuppgifter och tillsättningar
Vi söker dig med ett starkt driv och en ambitiös och ordningsam ådra. För arbetet krävs att du har ett stort intresse för research, nätverkande, rekrytering och människor. I arbetet förekommer en hel del administration och kommunikation vilket ställer krav på att du är både kvalitetsmedveten och strukturerad samtidigt som du är mycket bra på att uttrycka dig i tal och skrift, både på svenska och engelska. Vara säljande och proaktiv i ditt arbetssätt, våga ta det extra steget. Kunna ansvara för ett eget arbetsområde.

Att du har hög servicekänsla - både internt och externt - ser vi som självklart.

Vi kan erbjuda dig
Att jobba på Centric är roligt. Inte bara för att vi är ett glatt och inspirerande företag, utan även för att vi hjälper dig att nå dina personliga mål. Vi tycker nämligen att alla våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, oavsett om de är juniorer eller har några år på nacken. Därför erbjuder vi alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Och inte nog med det - du som konsult får även lägga upp en individuell utbildningsplan utifrån dina speciella intresseområden, där vi tar notan för både studiematerial och certifieringar. Hos oss på Centric kommer du snabbt in i gemenskapen genom våra interna och externa aktiviteter där vi träffas och hittar på något roligt tillsammans.

Börja med att registrera din ansökan till oss för att ta första steget mot ett roligare och mer utvecklande jobb. Vi behandlar alla ansökningar löpande och tar gärna emot dig på en intervju om din ansökan passar något av våra uppdrag. Vi ser därför fram emot din ansökan redan idag.

Start: så snart som möjligt.

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Linda Gylling på tfn: 0734-159351 eller linda.gylling@centric.eu.

Vi har tyvärr inte möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via vanlig post eller e-post.

Centric Professionals är ett IT-bemanningsföretag med över 300 konsulter anställda i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Jönköping, Karlstad och Örebro. I Europa har Centric mer än 5000 anställda. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT. Som konsult hos oss har du möjlighet att ständigt bygga vidare på din karriär; plugga till certifikat som är giltiga över hela världen, skaffa dig erfarenheter genom intressanta kunduppdrag och arbeta med utmanande projekt. Vi är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag och följer givetvis gällande kollektivavtal tecknat mellan Almega bemanningsföretagen och Unionen.

OBS!
Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nåt. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Sökord rekrytering, rekryterare, search, rekryteringskonsult, PA, HR, Västra Frölunda, Göteborg.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Rekrytering
Publicerad

31 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 nov

Om företaget

Centric Professionals är ett bemanningsföretag med över 300 anställda i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT. Centric är ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa. På Centric sätter vi alltid människan först, oavsett om det gäller våra kunder, partners eller anställda. Våra anställda gör oss till det vi är och det är de som varje dag gör det lilla extra hos våra kunder. Vi utmanar våra anställda att ständigt utvecklas genom att lära sig nya saker och anta nya spännande utmaningar. Att vara rik på nya erfarenheter är en väg till framgång i arbetslivet. Vi har många spännande uppdrag för dig som vill se dig om. Äventyret väntar på dig som har en positiv inställning till livet. Naturligtvis ger vi dig bra anställningsvillkor också. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. I framtiden jobbar ännu fler i vårt företag. Gör du?