Driven logistikingenjör till fordonsindustrin

Lernia · Teknik & Ingenjör · 23 dec

Om jobbet

Om företaget

Nu söker vi en logistikingenjör för kunds räkning. Vår kund är en stor och global koncern inom fordonsindustrin. Har du erfarenhet av att utveckla och optimera flöden? Då kan nya spännande utmaningar vänta för dig!

Arbetsuppgifter

Som logistikingenjör arbetar du med att effektivisera företagets logistikprocesser. Arbetsområden är logistikutveckling såväl internt som externt, produktionsutveckling, distribution, utveckling av distributionsupplägg, materialförsörjning (inköp m.m.) och kvalitetsarbete. Med stor innovation och ett Lean-tänk hjälper du vår kund att göra sina logistikflöden mer effektiva.

Din bakgrund

Du har lägst en högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet av att arbeta inom liknande roller. Meriterande är att om du har erfarenhet av att arbeta med logistikflöden och logistiksystem.

Personliga egenskaper

Som logistikingenjör hos vår kund ser vi att du är duktig på att se helheten. Du har en stark kommunikativ förmåga då du kommer ha många olika kontaktytor externt/internt. Du har även en förmåga att snabbt bedöma komplexa och kritiska situationer och du hittar därefter de bästa lösningarna utefter situationen. Vidare är du stresstålig och trivs med ett högt arbetstempo.

Är du den vi söker och sugen på en ny utmaning? Tveka inte att skicka in din ansökan!

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Provanställning/Heltid/Göteborg

Tillträdesdag

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag! Välkommen med din ansökan via lernia.se snarast

Information

Information
Lernia Bemanning ser till din kompetens och därmed har ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell bakgrund ingen betydelse i våra rekryteringsprocesser. Våra värderingar är Pålitlighet - Affärsmässighet - Vi är lika och unika, vilka genomsyrar vårt dagliga arbete. Personalen är vår viktigaste resurs och därför är det angeläget för oss att satsa på dig. Din anställning hos Lernia Bemanning omfattas av gällande kollektivavtal.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Donika Sejdiu, 0722541161

Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

23 dec

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.