Driven koordinator till spännande projekt!

Om jobbet

Är du en kvalitetsinriktad och strukturerad administratör med erfarenhet av arbete i en koordinerande roll? Nu söker vi dig som har ett intresse för stadsutveckling och är redo att anta nästa utmaning i din karriär. Läs mer om tjänsten nedan och ansök idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en koordinator.

Tjänsten är en heltidstjänst som sträcker sig i ett år med goda chanser till förlängning förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kund.

Arbetsuppgifter

Som koordinator kommer du arbeta administrativt i en varierande roll med huvudsyfte att agera administrativt stöd åt projektchef samt projektledare. Dina arbetsuppgifter kommer att inkludera administrativt arbete kring upphandlingar enligt upphandlingsplaner, koordinering av inkommande projekt samt uppföljning och planering kring själva genomförandet. Tjänsten som koordinator är ett utvecklande uppdrag med flertalet varierande ansvarsområden. I arbetet tar du hänsyn till tidsplanering, budgetering samt sammanställning av underlag. För att trivas med arbetsuppgifterna krävs ett stort engagemang samt en god kommunikativ förmåga, i både tal och skrift.

Du kommer till exempel att:
 • Ansvara för möteshantering, planering och dokumentation.
 • Arbeta med övergripande tidsplanering, kalkylering och budgetuppföljning.
 • Administrera och koordinera kring genomförandet av olika projekt.
Tjänsten passar dig som har arbetat i en koordinerande roll tidigare och trivs med ett högt tempo och stort eget ansvar. Du känner dig bekväm med att koordinera och administrera i projekt och har en god prioriteringsförmåga.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har mycket goda kunskaper i det svenska språket då du i tjänsten ska utforma protokoll, besluts- och aktivitetsloggar. Tjänsten är även av bred administrativ karaktär vilket förutsätter att du har förståelse för Office-paketet, upprättandet av dokument samt att du känner dig bekväm i att använda projektverktyg vid uppföljning och administration. Vidare har du kunskaper i ekonomisk uppföljning då du kommer att hantera kalkylering, budgetering samt fakturering i projekt.

Personen vi söker...
 • Har relevant utbildning som avancerad koordinatorsutbildning, administration eller annan likvärdig utbildning.
 • Har erfarenhet av stadsutveckling
 • Har gedigen erfarenhet inom koordinatorsuppdrag
Det är meriterande om du:

* Tidigare arbetat kommunalt med liknande arbetsuppgifter

Som person trivs du med att agera som spindeln i nätet och drivs av att finna lösningar på komplicerade frågor och sammanhang. Då rollen inkluderar samarbete med många olika kontaktpersoner är det en förutsättning att du är lyhörd och har en god samarbetsförmåga. Vidare har du ett tydligt helhetsperspektiv gällande dina arbetsuppgifter, för att på bästa sätt kunna slutföra de projekt du blir anförtrodd. Vi ser även att du som person är noggrann, strukturerad samt har en förmåga att prioritera dina arbetsuppgifter.

Övrig information
 • Start: Januari 2017
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Centrala Göteborg
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Koordinator
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

23 jan

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.