Controller till internationellt bolag

Lernia · Ekonomi · 28 maj

Om jobbet

Om företaget

Nu söker vi en Controller till vår kund inom fordonsindustrin. Vår kund är en del av en global koncern och arbetsorten är Göteborg. Är du en kommunikativ och noggrann person som är duktig i Excel? Sök då tjänsten som Controller hos vår kund idag!

Arbetsuppgifter

Som Controller fungerar du som en stöttande funktion för verksamheten och arbetar i ett högt tempo med varierande uppgifter.

Dina huvuduppgifter består av:
  • Bokslutsarbete
  • Affärsplanering och prognoser
  • Uppföljning och avstämning
  • Vara med vid beslutsfattande och bidra med relevanta finansiella analyser
  • Förbättringsarbete och utveckling av processer
  • Analyser av resultat och trender
  • Budgetering och prognostisering
  • Framställning av resultat och presentation av analyser för ansvarig ledningsgrupp
Din bakgrund

För att vara aktuell för tjänsten som Controller har du en universitetsutbildning inom ekonomi eller motsvarande. Vidare har du minst 5 års dokumenterad arbetslivserfarenhet i rollen som controller samt är trygg med att arbeta självständigt. Du arbetar obehindrat i Excel och har god systemvana. För att lyckas i rollen behärskar du svenska och engelska flytande, i både tal och skrift.

Personliga egenskaper

Som person är du strukturerad, noggrann och lyhörd. Eftersom arbetet innebär uppföljning och analys är det även viktigt att du har en god analytisk förmåga samt har förmågan att se helheten. Du är effektiv och flexibel samt trivs i arbete med att förbättra processer. I din arbetsroll är det även viktigt att du har en god kommunikativ förmåga och har lätt för att samarbeta med andra.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning/Heltid/Göteborg

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan via lernia.se så snart som möjligt!

"As one of Sweden's largest recruitment and staffing agencies Lernia works in a diverse international environment. In order to present you in the best way possible, we would appreciate if you attach CV and cover letter in English as well as Swedish!"
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller
Kontakt

Ring Johanna Käll, 0722-54 17 52

Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 maj

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.