Driven Administratör

Om jobbet

Randstad söker nu på uppdrag av Swegon AB en energifylld driven administratör till deras huvudkontor i Göteborg. Tjänsten är ett vikariat på ett år med start i november. Processen sköts helt och hållet av Randstad AB.

Swegon AB ingår i börsnoterade Latourkoncernen och är marknadsledande inom energieffektiva ventilations- och inneklimatsystem. Genom egna säljbolag och återförsäljare levererar vi produkter och systemlösningar som skapar bra inomhusklimat och som bidrar med avsevärd energibesparing.

Swegon har 11 produktionsenheter i Sverige, Finland, Italien, Indien, Nordamerika och Belgien. Företaget har 1850 anställda och omsätter cirka 3,5 miljarder kronor.

Dina arbetsuppgifter

Som administratör/vd assistent kommer du att arbeta som support till företagets koncernledning. I arbetet ingår samordning och planering inför styrelsemöten, kontorsansvar för huvudkontoret i Göteborg, utbildningsadministration, konferens- och resebokningar, posthantering och dylika arbetsuppgifter inom det administrativa området. Du kommer att ha mycket kontakt internt men också externt.

Din bakgrund

Du som söker har minst 5 års erfarenhet som administratör eller en liknande roll. Du har mycket goda kunskaper i MS Office och sätter dig lätt in i nya system/program. Du talar engelska och svenska obehindrat. Det är också meriterande om du har kunskaper i tyska.

Dina egenskaper

Som person är du drivande och tycker om att arbeta som spindeln i nätet. Du kommer ha många olika ansvarsområden och det är viktigt att du har förmåga att prioritera samt att du är stresstålig. Du behöver vara noggrann och ha ett öga för detaljer. Arbetet kräver att du som person är mycket serviceminded, du innehar en hög kommunikativ förmåga och du gillar att ha kul på jobbet.

Ansökningsprocess

Välkommen med din ansökan redan idag.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Vikariat
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Assistent
Kontakt

Mejla Randstad AB

Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

15 nov

Om företaget

Med över 600 000 anställda i fler än 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning. Vi växer stadigt på den svenska marknaden med många spännande karriärmöjligheter för den engagerade och kvalitetsmedvetna medarbetaren.

Som konsult på Randstad erbjuder vi dig möjligheten att skaffa bred erfarenhet och arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och som konsult är du Randstads ambassadör och vårt ansikte utåt. Söker du en arbetsplats som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas som konsult på Randstad.