Drivande Norsktalande Kundsupport/Säljare till expansiva Hogia

Hogia · Försäljning · 17 nov

Om jobbet

Är du redo för en utvecklande & ansvarsfull roll präglat av kundfokus? Har du goda erfarenheter av kundsupport, administration & försäljning? Då kan tjänsten som Kundsupport/Säljare på väletablerade Hogia vara något för dig!

Om Tjänsten

Hogia utökar och söker en säljande supportmedarbetare till ett av deras bolag i Hogia- gruppen.
Verksamheten befinner sig idag i Oslo och bolagschefen arbetar på huvudkontoret i Stenungsund, där Hogia nu behöver sin nya medarbetare.

För att passa in i teamet bör du ha stor drivkraftighet! Du bör även vara kreativ, orädd, säljande och du uppmuntras till att utveckla såväl företaget som dig själv.
Utvecklingspotentialen hos Hogias medarbetare är otroligt bred och du kommer bl.a att få:
  • En gedigen introduktion till alla interna administrativa system
  • Utbildning av Norska regler, av produkten Hogia Lönn och Tekniks kunskap
  • Interna säljutbildningar
Kort sagt är Hogia mycket måna om att medarbetare skall kunna se en långsiktighet hos dom, därför kommer du i denna roll få en gedigen plan och möjlighet till stort ansvar på sikt!

Att arbeta som säljare/supportmedarbetare kräver att du har ett driv och tycker det är kul med kundkontakt och försäljning. Du kommer att ha kontakt med kunder varje dag via telefon och mail. Du möter människor även internt för att samarbeta och driva arbetet framåt.

Om dig

Vi söker dig som kan Norska i både tal och skrift. Du har arbetat med någon form av försäljning och har erfarenhet av kundservice och administration. Har du dessutom ett tekniskt intresse är detta ett bonus.
Du bör vara en social och trevlig person med säljfokus som gillar att ta ansvar för att kunderna ska bli rätt bemötta. En fördel är om du är pedagogisk och lugn samt kan hantera många system samtidigt. Ett gott tålamod behövs då man kan komma att behöva rycka in där det behövs!

Krav för tjänsten är:
  • flytande Norska i både tal och skrift
  • tidigare erfarenhet av administration
  • tidigare erfarenhet av försäljning
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen

Tjänsten som säljare/supportmedarbetare är initialt ett konsultuppdrag via Adecco Sweden AB med tillsättning snarast möjligt. För rätt person finns stor möjlighet till övertag/direktanställning hos Hogia efter 6 månader.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan

Tjänsten ska tillsättas omgående, med hänsyn till uppsägningstider, och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sara Emady på 031-720 72 82.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Stenungsund
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Kundservice
Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

17 nov

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.