Drifttekniker

Om jobbet

Brinner du för att driftoptimera fastigheter? Vi söker nu en drifttekniker med stort intresse för dessa frågor till vårt fastighetsområde på Medicinareberget i Göteborg. I lokalerna (totalt ca 100 000 kvm) bedrivs främst verksamhet inom forskning, undervisning och kontor.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

Som drifttekniker har du daglig kontakt med våra kunder och ser till att de trivs genom att ta väl hand om våra fastigheter och se till att driften fungerar. I arbetsuppgifterna ingår att löpande ta emot felanmälningar från brukare och kunder och ansvara för avhjälpande underhåll - antingen på egen hand eller i form av beställare.

I rollen ingår också tillsyn och skötsel av våra fastigheter och eftersom vi på Akademiska Hus har stort fokus på drift- och energioptimering, så är arbete med våra fastighetstekniska system en viktig del av tjänsten.

Tjänsten är på heltid, tillsvidare och det kan ingå viss beredskapstjänstgöring.

Din erfarenhet och utbildning

Vi söker dig som har fastighetsinriktad utbildning från yrkeshögskola eller motsvarande och har något eller några års relevant arbetslivserfarenhet. Det är meriterande om du har kompetens inom ventilation eller el.

Allra viktigast för oss är dock att du har ett brinnande intresse för att jobba med fastigheter och frågor som rör styr- och reglerteknik. Du är en mycket van användare av systemstöd i ditt arbete och har lätt för att sätta dig in i nya operativsystem. B-körkort krävs.

Dina personliga egenskaper

Som person är du serviceriktad och har lätt för att etablera goda relationer. Du är van att arbeta självständigt, är ansvarstagande och har förmågan att kan ta egna beslut. Arbetet innebär även ett nära samarbete med dina kollegor varför det är viktigt att du har ett kommunikativt och samarbetsinriktat arbetssätt, som bidrar till vår gemensamma utveckling!

På Akademiska Hus blir du välkomnad in i en stimulerande miljö med goda arbetskamrater och spännande arbetsuppgifter. För att passa in och trivas hos oss tror vi att du är initiativrik och engagerad i det du gör, och att du vill fortsätta bygga Kunskapssverige tillsammans med oss!

Din ansökan

Önskar du mer information är du välkommen att kontakta Tony Wolf, Driftchef, på telefonnummer 031-63 25 44. Har du frågor av facklig karaktär kan du ställa dessa till Acke Blidnert (Seko) på 031-63 25 58.

Alla ansökningshandlingar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, som är den 25 december 2016.
Jobbfakta
Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

25 dec

Om företaget

Vi är ett av landets största fastighetsbolag och med fokus på universitet och högskolor bygger och förvaltar vi hållbara kunskapsmiljöer för hela människan. Vår långa erfarenhet och fokus på trender i den akademiska världen gör att vi kan bygga både innovativt och långsiktigt. Idag har vi ett fastighetsvärde på 67,3 miljarder och en omsättning på 5,7 miljarder, och för att möta den ökande efterfrågan på kunskapsmiljöer har vi en projektportfölj på 18 miljarder. Så bidrar vi till ett klokare Sverige. Fler exempel på hur vi jobbar hittar du på akademiskahus.se