Drifttekniker, Fastighets AB Balder

Om jobbet

Balder fortsätter att växa och utvecklas.

Bolagets snabba utveckling beror på nyinvesteringar men också att Balder har engagerade och kunniga medarbetare som genom laganda och samarbete skapar resultat. Vi tar vara på varandras styrkor och erfarenheter och sjösätter nya idéer för vidareutveckling av både verksamheten och personal.

Vill du vara med och vidareutveckla bolaget? Vi söker nu en drifttekniker till Göteborg.

Arbetsuppgifter
Som drifttekniker är du direkt underställd driftansvarig och arbetar nära övriga på förvaltningen. I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår att:
  • Åtgärda uppkomna fel i anläggningar, felsökning, underhåll samt reparationer.
  • Ta fram förslag på förbättrings- och åtgärdsförslag som syftar till bättre innemiljö, komfort och ekonomi på våra fastigheter.
  • Driftoptimering av värme-, ventilations- och kylanläggningar i våra fastigheter med hjälp av datoriserade styr, -regler-och övervakningssystem, alternativt konventionell utrustning.
  • Larmhantering, felsökning och analys av driftstörningar och larmstatistik
  • Bistå driftansvarig vid underhållsplanering.
  • Medverka i förebyggande underhåll, ronderingar och kontroll av entreprenörers arbeten.
  • Bistå med kontroll av utförda tjänster.
  • Kontakter med entreprenörer och hyresgäster.
  • Bidra med förbättringsförslag inom rollens karaktär.
Erfarenhet och utbildning
Vi söker dig med gymnasial utbildning inom drift och underhåll eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Vi ser att du helst har 5 års erfarenhet av arbete som drifttekniker/servicetekniker. Du är van att arbeta självständigt och är en utåtriktad person. Kunskaper och utbildning av något slag inom elektriska installationer, VVS tekniska anläggningar, ventilation samt styr och regler är nödvändig.

Personligt
Du kommer att vara vårt ansikte utåt genom att dagligen synas och finnas till hands för våra kunder. Du är pålitlig, engagerad, strukturerad och har en god samarbetsförmåga både med kunder och kollegor. Du är enkel att förstå och kommunicerar på ett lyhört och ödmjukt sätt. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder
Att vara en del av Balder ställer höga krav men ger dig också goda möjligheter att utvecklas. Balder har korta beslutsvägar och en öppen atmosfär som främjar respekt och ärlighet. Vi har gemensamt ansvar för att skapa förtroende hos våra kunder och medarbetare.

Placeringsort: Du utgår från vårt kontor i Göteborg och arbetar med våra fastigheter i Göteborgsområdet

Frågor?
Har du frågor är du välkommen att kontakta Stefan Gustavsson telefon 08-7353782.

Vi intervjuar löpande så ansök så snart som möjligt, dock senast 16 december, 2016

Varmt välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Publicerad

25 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 dec

Om företaget

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring ska möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balderaktien är noterad på
Nasdaq Stockholm Large Cap. Inom Balderkoncernen finns varumärkena Balder och Din Bostad.